Simona Halep, după ce s-a accidentat la 's-Hertogenbosch: „Nu e grav, voi fi aptă pentru Wimbledon”

Data publicării:
simona halep castiga rolandgarros com-2

 

„Accidentarea nu este gravă, dar mi-a fost frig pe teren, mușchiul de la umăr s-a contractat, iar fizioterapeutul mi-a spus că ar trebui să mă opresc, pentru că s-ar putea să se agraveze. Dar voi fi aptă pentru Wimbledon”, a garantat Simona Halep, într-un interviu acordat pentru wtatennis.com.

Este al patrulea turneu WTA de la care se retrage Halep în acest an după cele de la Dubai, Miami și Roma. Dar site-ul WTA a remarcat că la turneul din Olanda a avut loc o „epidemie” de accidentări, deoarece constănțeanca nu este singura jucătoare care s-a retras. Carla Suarez Navarro a abandonat şi ea, în meciul cu Jie Zheng, în timp ce Vania King a renunţat la luptă în întalnirea cu Coco Vandeweghe, scrie Digi Sport.

Pentru participarea din acest an de la `s-Hertogenbosch, Simona Halep va primi un cec de 2.758 de euro și 30 de puncte în clasamentul WTA. Cu toate acestea, punctajul ei total în ierarhia mondială va avea de suferit, pentru că nu a izbutit să își apere titlul de anul trecut.

Turneul de la Wimbledon va fi transmis în direct pe canalele Digi Sport, începând de luni, 23 iunie. Simona Halep, locul 3 WTA, este a treia favorită la câştigarea turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri