Simona Halep, după victoria dramatică împotriva Andreei Petkovic: „Mulţumesc că m-aţi susţinut atât de bine”

Data publicării:
Simona Halep Australian Open 2016 GettyImages-505610338

 

Foto: Gulliver / GettyImages

La final, Simona Halep a ţinut să le mulţumească miilor de spectatori din tribunele de la Cluj care au purtat-o spre victorie, relatează digisport.ro.

„Mulţumesc tuturor că aţi venit şi m-aţi susţinut atât de bine. A fost un meci foarte dificil, cu multe emoţii. Mă bucur că am câştigat această partidă, sper ca mâine să fiu şi mai bună”, a spus sportiva din Constanţa.

Simona Halep a fost sâcâită în ultimele zile de probleme în talpă, însă a trecut peste dureri, a strâns din dinţi şi a obţinut un succes mare. Mâine, misiunea va fi şi mai dificilă, în condiţiile în care în faţă îi va sta prima rachetă a Germaniei, Angelique Kerber (învingătoare la Australian Open 2016).

„Talpa mă doare în continuare, dar sunt convinsă că va fi bine. Sigur voi juca şi mâine. Va fi o confruntare dificilă, a câştigat GS anul acesta şi are foarte mare încredere. E o jucătoare de mâna stângă, nu e uşor niciodată să evoluezi împotriva unei astfel de opozante. Dar, cu ajutorul vostru, sper să fac o partidă bună”, a mai spus Simona Halep.

În primul meci al întâlnirii România - Germania, Irina Begu (35 WTA) a fost învinsă de Angelique Kerber, numărul 3 mondial, cu scorul de 6-2, 6-3.

Conform tragerii la sorţi, duminică, în meciul de la ora 13:00 al confruntării România - Germania, care are loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în barajul pentru menţinerea în Grupa Mondială a Fed Cup, se vor întâlni Simona Halep, numărul şase mondial, şi Angelique Kerber (3 WTA).

Al doilea meci de simplu al zilei de duminică le va opune pe Irina Begu (35 WTA) şi Andrea Petkovic (30 WTA).

La dublu vor evolua perechile Alexandra Dulgheru/Monica Niculescu şi Annika Beck/Julia Goerges.

Germania ocupă locul 4 în clasamentul Fed Cup, iar România se află pe 9.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri