Simona Halep este gata de duelul cu Jelena Jankovic: „Să fiu agresivă, ca să nu domine”

Data publicării:
GettyImages-484796906

Foto: Gulliver/GettyImages 

Simona Halep și-a pregătit însă deja tactica pentru duelul cu Jelena Jankovic și spune că trebuie să joace agresiv, pentru a avea șanse mari la victorie.

„Îmi doresc să joc un tenis frumos cu Jankovic și să am energie, pentru că va trebui să alerg mult. Va fi un meci greu, tot timpul partidele cu ea sunt dificile. Este o jucătoare care stă până la ultima minge, aleargă bine și dă multe mingi înapoi. Eu știu cum joacă și trebuie să fiu agresivă, ca să nu mă domine”, a spus Simona Halep, într-un interviu exclusiv acordat corespondentului Digi Sport, Gabriel Morariu.

Dacă va trece de Jelena Jankovic și se va lupta pentru câștigarea turneului de la Cincinnati, planurile Simonei Halep se modifică, ținta principală fiind ultimul Grand Slam al anului, US Open.

„Voi avea o discuție cu antrenorul meu și vom decide împreună ce voi face la New Haven, pentru că așa e normal când luăm astfel de decizii. Dacă merge foarte bine aici, s-ar putea să mă retrag de la New Haven, încă nu știu. N-aș vrea să fiu obosită la US Open”, a mai afirmat numărul 3 în clasamentul WTA.

Pentru accederea în semifinalele turneului de la Cincinnati, Simona Halep primește 350 de puncte WTA și 120.500 de dolari.

Simona Halep mai are nevoie de o singură victorie pentru a o depăși pe Maria Sharapova și va reveni pe locul al doilea în clasamentul WTA. Sportiva din Constanța are 5-1 la duelurile directe cu Jelena Jankovic.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri