SIMONA HALEP este susţinută de Ion Ţiriac la turneul US OPEN

Data publicării:
Simona Halep Ion Tiriac

Sursa foto: MEDIAFAX FOTO

SIMONA HALEP a discutat alături de antrenorul ei, belgianul Wim Fissette, cu Ion Ţiriac. Întrebat ce sfaturi i-a dat jucătoarei românce, el a răspuns: "Eu n-am ce sfaturi să-i dau, are antrenor, eu sunt doar spectator, am venit aici pentru două zile".

Despre culoarul pe care Simona Halep îl are la US Open, Ţiriac a spus ca este unul "foarte bun".

Simona Halep, pregătită pentru US Open. Sportiva poate urca pe locul 1 

 

Şi Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep, a asistat la antrenamentul care a durat o oră şi a avut loc pe stadionul Louis Armstrong, al doilea ca mărime din complexul Flushing Meadows.

SIMONA HALEP, a doua favorită a competiţiei, va juca în primul tur al US Open împotriva americancei Danielle Collins, pe stadionul Arthur Ashe, luni, de la ora 11.00 locală (18.00, ora României).

Simona Halep, locul doi mondial şi a doua favorită, deschide ultimul Grand Slam al anului, ea urmând să evolueze azi, luni, 25 august 2014, la ora 18.00 (ora României), pe Arthur Ashe Stadium, în compania americancei Danielle Rose Collins, fără loc WTA, dar fostă ocupantă a poziţiei 553, care a primit un wild card.  

Pentru Simona Halep poate fi un turneu istoric - are sansa să ajungă pe locul 1 în lume, peste două săptămâni. Ea o poate depăşi pe Serena Williams dacă va obţine un succes istoric la Flushing Meadows iar prima clasată în ierarhia mondială nu va depăşi faza optimilor de finală.

Simona Halep și-a aflat adversara de la US Open

Anul trecut nu mă aşteptam să urc în top 10. Îmi doream, însă, să fiu în primele douăzeci. Acum sunt pe locul al doilea şi pot spune că este un sentiment extraordinar. Cred că merit să fiu aici pentru că am câştigat câteva titluri până acum şi meciuri importante. Îmi doresc să continui în acelaşi ritm şi să văd cât de departe pot să ajung”, a spus Simona Halep.

SIMONA HALEP. Exista însă și un scenariu pesimist pentru jucătoarea noastră: dacă românca este eliminată în turul 1 poate ajunge pe locul 6 WTA.

SIMONA HALEP. Serena Williams este cap de serie numarul unu, dar este exclusă de pe lista favoritelor de jurnaliştii de la ESPN. Aceeasi soarta o are şi rusoaica Maria Sharapova.

Jurnaliştii americani au întocmit o listă cu cinci nume care pot câştiga US Open, însă Serena şi Sharapova nu sunt printre ele: Eugenie Bouchard, Simona Halep, Agnieszka Radwanska, Caroline Wozniacki şi Sloane Stephens sunt variantele surpriză lansate de americani.

Potrivit specialiştilor americani, "Simona Halep este jucatoarea care se mişcă cel mai bine din tot circuitul, iar lovitura de backhand este atuul ei".

Principală favorită la New Haven, Simona Halep a fost eliminată în turul II

SIMONA HALEP. "Îmi place foarte mult terenul de aici, este exact stilul meu. Joc foarte rapid, îmi place să lovesc mingile foarte devreme şi să stau aproape de linia de fund. Am făcut deja câteva antrenamente, simt mingea, am încredere în mine şi sper că voi juca un tenis de calitate", a declarat, sâmbătă, SIMONA HALEP în prima conferinţă de presă susţinută la New York.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri