Simona Halep, în centrul atenției. Turneul Campioanelor, transmis de Digi Sport din 25 octombrie

Data publicării:
simona halep fericita - GettyImages-10092015

Simona Halep va fi în centrul atenţiei la Turneul Campioanelor, transmis în direct la Digi Sport, de pe 25 octombrie. Site-ul WTA i-a dedicat un amplu articol româncei, cu titlul „5 motive de a o urmări pe Simona Halep la Singapore”.

Primul ar fi prestaţia de anul trecut, când a ajuns în finala competiţiei şi a obţinut o victorie de răsunet în faţa Serenei Williams în faza grupelor.

Al doilea motiv este chiar obiectivul lui Halep, care a declarat încă de la începutul anului că vrea să joace din nou la Singapore. Românca are de asemenea ocazia de a-şi adjudeca cel mai important titlu al carierei, după cel de la Indian Wells.

Halep are în acest an cele mai multe victorii pe hard: 40, faţă de cele 30 ale Serenei Williams, iar dacă va câştiga trofeul, va deveni prima jucătoare din istoria României care reuşeşte acest lucru. Pe viitor, Halep îşi propune şi primul titlu de Grand Slam.

Cel mai bun rezultat obţinut de Halep în acest an la turneele de Grand Slam a fost semifinala de la US Open, pierdută în faţa Flaviei Pennetta.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri