Simona Halep, în finală la BRD Bucharest Open. „Dacă era în altă ţară nu jucam, cu siguranţă”

Data publicării:
simona halep rolandgarros com

Simona Halep a început perfect meciul cu Monica Niculescu şi a ridicat în picioare publicul cu execuţii spectculoase.

Și-a adjudecat setul cu 6 la 2, iar meciul părea să se îndrepte spre o victorie clară a numărului 3 mondial. Monica Niculescu nu a abandonat lupta şi a revenit în actul secund de la 1 la 3. Jucătoarea s-a impus în cele din urmă cu 6-4. Setul decisiv a fost dominat de Simona Halep. Principala favorită a competiţiei a câştigat cu 6-1.

„A fost un meci foarte dificil, vreau s-o felicit pe Monica, a jucat foarte bine astăzi. Mă bucur mult că am făcut un meci bun şi că spectatorii au văzut un meci frumos. Sper că le-a plăcut şi mâine vor veni să mă susţină'”, a spus Simona Halep după meci.

„Sunt foarte obosită, am avut o perioadă cu foarte multe meciuri, dar este o plăcere să joc acasă, tocmai de aceea am ales că joc acest turneu, dacă era în altă ţară nu jucam, cu siguranţă. Mă bucur mult că am câştigat şi am ajuns în finală. Mâine va fi un meci dificil, dar este ultimul din turneu, aşa că va trebui să ne bucurăm toţi de el'”, a adăugat jucătoarea de tenis.

„A fost un meci greu, sunt puţin obosită după meciul de ieri, s-au resimţit cele 2 ore şi 45 de minute. Am dat tot ce am putut pe teren, am luptat pentru fiecare punct şi sper ca publicul să fie mulţumit”, a spus, la rândul său, Monica Niculescu.

Simona Halep va lupta pentru trofeu cu Roberta Vinci.

Italianca a reusit o victorie facila in meciul cu Kristina Kuţova din Slovacia. Vinci a defilat în primul set, pe care şi l-a adjudecat cu 6 la 1. Şi actul secund s-a desfăşurat după un scenariu asemănător. A doua favorită a turneului a fost mai constantă şi a închis meciul cu 6 la 3. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri