Simona Halep, în turul al treilea la Indian Wells. A avut un meci mai greu decât se aștepta

Data publicării:
simona-gavrilova

FOTO: digisport.ro

Simona Halep a avut parte de un meci mai greu decât se aştepta în turul doi de la Indian Wells. Aflată pe locul 106 în lume, Daria Gavrilova a surprins-o pe româncă în primul set. Rusoaica şi-a pierdut o dată serviciul în startul partidei, dar apoi a reuşit trei break-uri şi a câştigat setul cu 6 la 2. Simona Halep a preluat apoi iniţiativa. În următoarele două acte, favorita numărul trei a turneului nu i-a mai dat nicio şansă adversarei. S-a impus cu 6 la 1, 6 la 2 şi s-a calificat în turul al treilea de la Indian Wells. 

Simona a comis șapte duble greşeli în acest meci, faţă de nouă ale adversarei. Halep şi-a asigurat un cec de 31.670 dolari şi 55 de puncte WTA, scrie digisport.ro.

Imediat după meci, pe teren, Simona a declarat: „Am fost nervoasă la începutul meciului. Ea a jucat mult mai bine. Apoi, în setul al doilea, am încercat să fiu mai relaxată. Am făcut asta, am lovit așa cum știu eu, asta m-a ajutat. Nu e ușor să câștigi un titlu. Am jucat un tenis foarte bun în Dubai. Acum, să vedem cât de departe pot ajunge”.

Detalii despre desfășurarea meciului, citiți AICI.

Monica Niculescu nu a reușit să-i strice Serenei Williams revenirea la Indian Wells

Serena Williams a declarat, joi, că a simţit că este timpul să se întoarcă la Indian Wells, după ce a refuzat să participe timp de 14 ani la acest turneu, în urma unui incident petrecut la ediţia din 2001, scrie digisport.ro. În acel an, surorile Williams urmau să se întâlnească în semifinalele turneului de la Indian Wells, dar Venus s-a retras cu puţin timp înaintea meciului, acuzând o accidentare. Publicul a interpretat retragerea lui Venus ca un aranjament. În finală, spectatorii au fluierat-o îndelung pe Serena Williams, care a câştigat totuşi partida cu Kim Clijsters, scor 4-6, 6-4, 6-2. De atunci, Serena şi Venus Williams au decis să boicoteze această competiţie, poate cea mai importantă după turneele de Grand Slam şi Turneul Campioanelor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri