Sari la conținut

Simona Halep nu vrea să revină în România după înfrângerea din primul tur de la Wimbledon

 

 Foto: Guliver/Getty Images

„Este dificil să mă întorc (în România, n.red.) acum. De multe ori, după turnee revin în România, dar astăzi mă gândesc să nu fac asta. Vreau să văd ce soluţii am să merg într-o vacanţă. Vreau să merg undeva. La început am fost surprinsă de reacţiile negative, dar acum sunt obişnuită să aud lucruri rele despre mine în România. Nu mai este o problemă reală pentru mine şi nu-mi pasă de ce spune lumea. Ei pot spune lucrurile acelea rele despre mine, deoarece eu ştiu cât de greu muncesc în fiecare zi. Aşa că nu trebuie să dau socoteală pentru ceea ce fac”, a declarat Halep, după meciul pierdut cu Jana Cepelova.

Simona Halep: Aveam aşteptări mari la Wimbledon, nu credeam că voi pierde în primul tur

Simona Halep, locul 3 WTA, semifinalista ediţiei precedente, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 5-7, 6-4, 6-3, de sportiva slovacă Jana Cepelova, locul 106 WTA, în prima manşă a turneului de la Wimbledon. Meciul a durat două ore şi 15 minute.

În urma acestei înfrângeri, Halep poate coborî până pe locul 6 WTA. Halep nu mai pierduse în primul tur al unui Grand Slam de la ediţia 2013 a turneului de la Roland Garros.

Simona Halep este înscrisă şi în proba de dublu de la Wimbledon în care face echipă cu Elena Bogdan.