Simona Halep, pregătită pentru US Open. Sportiva poate urca pe locul 1 în clasamentul WTA

Data publicării:
306896 306896 simona locul1

Simona Halep, locul 2 în clasamentul mondial, joacă mâine la US Open, chiar în deschiderea turneului de pe Arena Arthur Ashe.

Prima adversară pentru favorita numărul 2 este reprezentanta gazdelor, Danielle Rose Collins, beneficiară a unui wild-card.

Pentru Simona Halep poate fi un turneu istoric - are sansa să ajungă pe locul 1 în lume, peste două săptămâni. Ea o poate depăşi pe Serena Williams dacă va obţine un succes istoric la Flushing Meadows iar prima clasată în ierarhia mondială nu va depăşi faza optimilor de finală.

„Anul trecut nu mă aşteptam să urc în top 10. Îmi doream, însă, să fiu în primele douăzeci. Acum sunt pe locul al doilea şi pot spune că este un sentiment extraordinar. Cred că merit să fiu aici pentru că am câştigat câteva titluri până acum şi meciuri importante. Îmi doresc să continui în acelaşi ritm şi să văd cât de departe pot să ajung”, a spus Simona Halep.

Exista însă și un scenariu pesimist pentru Simona Halep - dacă românca este eliminată în turul 1 poate ajunge pe locul 6 WTA.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri