Simona Halep, pregătită să își apere titlul la Dubai

Data publicării:
simona halep cu trofeul la dubai foto dubaidutyfreetennischamionships com

 

 Foto: dubaidutyfreetennischampionships.com

Simona Halep a primit un wildcard din partea organizatorilor turneului, deoarece nu îşi anunţase prezenţa la începutul anului, şi este a treia favorită în turneul din Emirate, după Serena Williams şi Angelique Kerber.

Am învăţat cum să joc fără presiune când trebuie să apăr puncte şi titluri. Sunt relaxată şi mulţumită de jocul meu, iar asta îmi dă încredere pentru a câştiga meciurile dificile”, a declarat Halep pentru site-ul competiţiei.

Turneul WTA de la Dubai (Emiratele Arabe Unite) este dotat cu premii totale în valoare de peste 1,7 milioane de dolari, iar suprafaţa de joc este dură (hardcourt). Simona Halep a câştigat turneul în 2015, după o victorie în finală împotriva sportivei cehe Karolina Pliskova, scor 6-4, 7-6, informează Digi Sport.

România a pierdut duelul cu Cehia pentru semifinalele Fed Cup

La sfârşitul lunii ianuarie, Simona Halep anunţase că se va opera de deviaţie de sept şi nu va participa la FED Cup şi turneul de la Dubai, iar ulterior s-a răzgândit. În perioada 6-7 februarie, Halep a jucat în FED Cup contra Cehiei şi a înregistrat o înfrângere (7-6, 4-6, 2-6 cu Karolina Pliskova) şi o victorie (6-4, 3-6, 6-3 cu Petra Kvitova).

Turneul de la Dubai, de categorie Premier, pe care Simona l-a câştigat anul trecut, va avea loc în perioada 15-20 februarie, în direct şi în EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2.

Turneul de la Doha (Premier 5) va avea loc în perioada 21-27 februarie. Întrecerea din Qatar, la care şi-a confirmat prezenţa Simona Halep, va fi şi ea transmisă în DIRECT şi în EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri