Simona Halep s-a calificat în optimi la Indian Wells și are șanse mari să urce pe locul 6 WTA

Data publicării:
217333 217333 Simona Halep bucurie

  

Pe toată durata meciului, întins pe aproape două ore, cea mai bună jucătoare din România nu și-a pierdut serviciul de trei ori, dar a și reușit 5 break-uri.

Victoria obținută împotriva sportivei din Cehia o aduce pe Halep și mai aproape de stabilirea recordului în ceea ce privește clasarea unei jucătoare din România în circuitul WTA. În prezent pe locul 7, ea a egalat cel mai bun loc ocupat vreodată de o jucătoare a țării noastre - Irina Spîrlea.

Cotată cu a șasea șansă la câștigarea turneului de la Indian Wells, Simona Halep este sigură că o va depăși pe nemțoaica Angelique Kerber, semifinalistă la ediția precedentă, iar acum eliminată în turul secund. Totuși, pentru a ajunge pe locul 6 în ierarhia mondială, Halep are nevoie de o performanță egală celei pe care o va obține la acest turneu Jelena Jankovic, scrie digisport.ro.

Sârboaica este și ea calificată în turul III și va juca împotriva Magdalenei Rybarikova. În cazul în care sârboaica nu va ajunge mai departe decât reprezentanta noastră la acest turneu, Simona va urca pe locul 6 în clasamentul WTA.

Următoarea adversară a jucătoarei din Constanța va fi învingătoarea partidei dintre semifinalista de la Australian Open, Eugenie Bouchard și italianca Sara Errani, pe care Halep a învins-o în sferturile turneului de la Doha.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri