Simona Halep s-a calificat în semifinale la US Open

Data publicării:
f 20150907 NED20839

Foto: usopen.com

În semifinale la US Open, Simona Halep o va întâlni pe Flavia Pennetta. Italianca a trecut cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2 de Petra Kvitova.

Citiți și:

Simona Halep, primele declarații după calificarea în semifinalele US Open

GAME, SET, MECI, SIMONA HALEP! Românca s-a impus în faţa fostului număr 1 mondial, după un meci disputat, care a durat trei seturi, 6-3, 4-6, 6-4. Partida a durat două ore şi 40 de minute, fiind întreruptă 75 de minute din cauza ploii. 

SET 3: Game, Azarenka! 6-3, 4-6, 5-4! Simona va servi pentru accederea în semifinale. Victoria a revenit de la 0-30 şi a câştigat 4 puncte consecutive. 

SET 3: Game, Halep! 6-3, 4-6, 5-3! Un nou game jucat într-un ritm ameţitor. Halep a servit extraordinar şi a revenit de la 0-30. Simona a câştigat 3 puncte la rând şi, după un retur senzaţional al adversarei, a mai câştigat două, venind la un singur game de semifinale.

SET 3: Break, Halep! 6-3, 4-6, 4-3! Simona se impune contra serviciului într-un moment care se poate dovedi decisiv. Cele două joacă un tenis extraordinar, cu mingi lungi, sunt agresive, dar Victoria a greşit mai mult şi Halep a convertit a doua minge de break avută în game.

SET 3: Game, Halep! 6-3, 4-6, 3-3! Simona egalează din nou, după un joc câştigat la 15. Halep a avut două lovituri câştigătoare cu back-hand-ul şi un serviciu extraordinar cu care a încheiat game-ul.

SET 3: Game, Azarenka! 6-3, 4-6, 2-3! Victoria a fost foarte agresivă şi s-a impus la 15. Singurul punct câştigat de Simona a venit după o dublă greşeală a adversarei.

Se pare că pauza îi priește Simonei Halep: a câştigat primul punct, cu un as. Scorul este 6-3, 4-6, 2-2!

Actualizare 00.45. Partida a fost reluată. 


Actualizare 23:28. Partida a fost întreruptă din cauza ploii, în timpul celui de-al 23-lea game, când Halep conducea cu 40-15. Cele două jucătoare au părăsit arena.

SET 3: Break, Halep! 6-3, 4-6, 1-2! Simona a avut nevoie de 4 mingi de break pentru a reveni în joc. Azarenka a servit puternic în momentele cheie, dar a încheiat game-ul cu o greşeală neforţată. 

SET 3: Break, Azarenka! 6-3, 4-6, 0-2! Game-ul a început cu un moment rar întâlnit. Simona a cerut un challenge, dar sistemul a întârziat să dea reluarea şi punctul s-a repetat. Azarenka a fost pozitivă şi a lovit agresiv. S-a impus la 30, după un game pe care l-a dominat.

SET 3: Game, Azarenka! 6-3, 4-6, 0-1! Simona a avut 3 şanse de break, în cel mai lung game al meciului, unul care a durat peste 10 minute. Azarenka a servit extraordinar în momentele importante şi a punctat prima pe tabelă.

SET 2: Azarenka face break-ul în ultimul game al setului şi se impune cu 6-4! Bielorusa şi-a ridicat mult nivelul jocului în actul secund, dar Halep a ţinut aproape şi a fost la două puncte să egaleze la 5.

SET 2: Break, Halep! 6-3, 4-5! Simona se impune pe serviciul Victoriei într-un moment crucial al actului secund şi va servi pentru a egala situaţia pe tabelă. Halep a fost condusă cu 30-15, dar a câştigat 3 puncte consecutive.

SET 2: Game, Halep! 6-3, 3-5! Simona rezistă în acest set, în timp ce Azarenka joacă din ce în ce mai bine. Cele două au ajuns la egalitate unde Simona a accelerat şi şi-a adjudecat jocul. Victoria serveşte pentru a împinge meciul în decisiv.

SET 2: Game, Azarenka! 6-3, 2-5! Victoria a jucat foarte bine pe acest game de serviciu. Chiar dacă Simona a ajuns la 30-30, au urmat două servicii care au ajutat-o să se apropie la un singur game de câştigarea setului.

SET 2: Break, Azarenka! 6-3, 2-4! Un nou joc echilibrat, în care Simonei nu i-a intrat primul serviciu şi Victoria s-a impus la avantaj. Halep a ratat şansa să egaleze situaţia pe tabelă. Azarenka a fost condusă cu 15-30, dar a câştigat 3 puncte la rând.

SET 2: Break, Halep! 6-3, 2-3! Simona a făcut un game care ne-a adus aminte de ce s-a întâmplat în primul set. A lovit lung şi a plimbat-o pe Azarenka pe tot terenul. A încheiat game-ul cu un back-hand în lung de linie extraordinar. 

SET 2: Game, Halep! 6-3, 1-3! Simona şi-a regăsit ritmul şi a câştigat primul game al setului la 0. 

SET 2: Game, Azarenka! 6-3, 0-3! Simona şi-a scăzut vizibil nivelul jocului şi a încercat să scurteze punctele, lovind decisiv. Acest lucru nu a ajutat-o, ea greşind de două ori la retur.

SET 2: Break, Azarenka! 6-3, 0-2! Victoria şi-a ridicat nivelul jocului şi s-a impus pe serviciul Simonei, chiar dacă aceasta a servit un as şi a condus cu 30-15. Ultimele 3 puncte au fost câştigate de fostul număr unu mondial. 

SET 2: Game, Azarenka! 6-3, 0-1! Victoria a început mult mai hotărâtă actul secund, dar Simona a reuşit să ajungă la egalitate, după un forehand în lung de linie perfect executat. Un schimb care le-a adus pe ambele la fileu a încheiat game-ul în favoarea Victoriei. 

Victoria Azarenka a solicitat pauză de vestiar şi jocul se va relua în câteva momente. 

SET 1: 6-3, Halep! simona a practicat cel mai bun tenis al ei şi a dominat-o la toate capitolele pe Victoria Azarenka. Prima manşă a durat 42 de minute. Acesta este primul set pe care Simona îl câştigă în faţa fostului număr unu mondial. 

SET 1: Game, Azarenka! 5-3! Bielorusa se impune la 30, chiar dacă face o dublă greşeală, şi Simona va servi pentru câştigarea primului set, sub privirile lui Horia Tecău şi ale Nadiei Comăneci.  

SET 1: Game, Halep! 5-2! Simona se apropie la un singur joc de câştigarea primului set, după un nou game alb, în care şi-a dominat clar adversara şi în care şi-a mai trecut în cont două lovituri direct câştigătoare.

SET 1: Game, Azarenka! 4-2! Simona a făcut un joc mai slab, dar chiar şi aşa a ajuns la egalitate. Victoria a servit puternic chiar şi cu al doilea şi şi-a făcut pentru prima oară serviciul în meci. 

SET 1: Game, Halep! 4-1! Simona face un game fabulos, pe care îl câştigă la 0 şi în care primul serviciul i-a intrat de fiecare dată. Al treilea punct a fost încheiat cu un lob senzaţional al jucătoarei noastre. 

SET 1: Break, Halep! 3-1! Încă un game foarte disputat între cele două, care ajung la egalitate, după două lovituri direct câştigătoare ale Simonei. Românca a avut noroc la avantaj, folosindu-se de banda fileului, dar o lovitură puternică le-a readus la egalitate. Românca a mai ratat două mingi de break, dar a patra a fost cu noroc şi românca are două game-uri în faţă. 

SET 1: Game, Halep! 2-1! Simona rezistă într-un nou game dominat de schimburi lungi şi de lovituri puternice. Se impune la 30, chiar dacă face prima dublă greşeală a meciului. Halep încheie jocul cu un as.

SET 1: Break, Halep! 1-1! Simona revine repede în joc şi se impune pe un serviciu nu foarte convingător al adversarei. Halep a profitat de a doua minge de break şi a restabilit egalitatea.

SET 1: Break, Azarenka! 0-1! Primul joc a fost foarte echilibrat şi a început fără perioadă de tatonare. Au fost schimburi lungi şi cele două jucătoare au fost foarte agresive, cu un plus pentru Azarenka, care s-a impus la 30. 

Actualizare 21:10. A început sfertul de finală dintre Simona Halep și Victoria Azarenka.

Actualizare 20:45. Flavia Pennatta s-a impus în 3 seturi în faţa favoritei 5, Petra Kvitova, 4-6, 6-4, 6-2 şi s-a calificat în semifinale, acolo unde o poate întâlni pe Simona Halep.

Meciul jucătoarei noastre contra Victoriei Azarenka va începe în aproximativ 15 minute.

LIVE SCORE oferit de digisport.ro 


Simona Halep și Victoria Azarenka se vor duela pe principala arenă de la Flushing Meadows, Arthur Ashe Stadium, după cel dintre Petra Kvitova (cap de serie 5) şi Flavia Pennetta (favorită 26).

Învingătoarele din aceste două meciuri urmează să se întâlnească în semifinale.

Halep şi Azarenka s-au întâlnit în două rânduri în circuitul de simplu, de fiecare dată câştig de cauză având fostul număr unu mondial: Victoria s-a impus de fiecare dată în două seturi scurte, 6-3, 6-1, în 2012, la Doha, şi 6-1, 6-1, în acelaşi an, la Linz.

De notat şi faptul că meciurile au avut loc înainte ca Simona Halep să devină una dintre cele mai bune jucătoare ale lumii.

Cele mai bune performanţe ale Victoriei Azarenka la New York au fost finalele disputate consecutiv în 2012 şi 2013, ambele pierdute în faţa Serenei Williams. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri