Simona Halep s-a calificat în sferturi la US Open

Data publicării:
500247 500247 captura lisicki halep

GAME, SET, MECI, HALEP! VICTORIE PENTRU SIMONA HALEP, după un meci epuizant, care s-a terminat cu un break al jucătoarei noastre.

SET 3: Game, Halep! 6-7, 7-5, 5-2! Simona se apropie la un singur game de câştigarea jocului. A fost condusă cu 30-0, dar şi-a adjudecat 4 puncte consecutive şi e la un pas de sferturile de la US Open. 

SET 3: Break, Halep! 6-7, 7-5, 4-2! Simona profită de jocul slab al lui Lisicki şi se desprinde poate decisiv în setul 3. Cele două jucătoare şi-au scăzut nivelul jocului, din cauza oboselii, dar românca pare într-o formă mai bună.   

SET 3: Game, Halep! 6-7, 7-5, 3-2! E rândul Simonei să lungească punctele, ţinând cont de problemele adversarei. Cele două au ajuns la egalitate, după ce Halep a condus cu 40-15. Românca a fost mai agresivă şi a trecut din nou în avantaj.

SET 3: Game, Lisicki! 6-7, 7-5, 2-2! Sabine îşi face serviciul, la avantaj, dar are şi ea probleme medicale, la piciorul stâng. 

SET 3: Game, Halep! 6-7, 7-5, 2-1! Simona a fost condusă cu 15-30, după ce a greşit o minge uşoară, dar a câştigat 3 puncte consecutive şi a trecut din nou în avantaj.

SET 3: Game, Lisicki! 6-7, 7-5, 1-1! Sabine a servit foarte bine şi şi-a adjudecat game-ul fără probleme, la zero.

SET 3: Game, Halep! 6-7, 7-5, 1-0! Simonei i-a folosit pauza de hidratare. Şi-a mai revenit din punct de vedere fizic şi a încheiat jocul cu primul as al meciului. 

Meciul este întrerupt 10 minute, pentru o pauză de hidratare, din cauza temperaturii crescute. Întreruperea o poate ajuta pe Simona, chiar dacă ea era jucătoarea cu moral. Aflată la vestiar, românca va primi în continuare îngrijiri medicale. 

SET, HALEP! 6-7, 7-5! Sabine lungeşte punctele cât de mult poate. După punctul care le-a adus la egalitate, Simona a rămas întinsă pe teren câteva secunde. Halep converteşte prima şansă de break şi meciul ajunge în decisiv.

SET 2: Game, Halep! 6-7, 6-5! Simona serveşte bine şi ajunge repede la 40-0. Pierde apoi două puncte, dar o greşeală neforţată a lui Lisicki i-a asigurat Simonei tie-break-ul! 

SET 2: Game, Lisicki! 6-7, 5-5! Sabine a servit slab şi, după ce Halep a condus cu 30-0, cele două au ajuns la egalitate. Germanca a accelerat şi a egalat situaţia pe tabelă

SET 2: Break, Lisicki! 6-7, 5-4! Actul secund dă semne de dramatism. Simona ratează din nou şansa să câştige setul. Cele două au fost implicate într-un nou schimb fantastic, în care românca a acoperit foarte bine terenul, dar s-a recunoscut învinsă. 

SET 2: Break, Halep! 6-7! 5-3! Simona se apropie acum de câştigarea setului 2. Va servi pentru a ajunge în actul decisiv. Lisicki a servit primul as al meciului, după 95 de minute. 

SET 2: Break, Lisicki! 6-7, 4-3! Simona ratează şansa de a ajunge la un singur game de câştigarea setului. A condus cu 30-15, dar a pierdut 3 puncte consecutive.

SET 2: Break, Halep! 6-7, 4-2! Simona luptă incredibil şi se impune pe serviciul adversarei, care are deja 42 de greşeli neforţate în meci. 

SET 2: Game, Halep! 6-7, 3-2! Simona trece pentru prima oară în avantaj în actul secund. Durerile o chinuie pe româncă, lucru vizibil, dar aceasta se impune la 15, profitând şi de două greşeli neforţate ale lui Lisicki.

SET 2: Break, Halep! 6-7, 2-2! Chiar dacă nu este la 100%, Simona se ţine după adversara ei şi până acum avem numai break-uri în actul secund. 

SET 2: Break, Lisicki! 6-7, 1-2. Simona îşi pierde serviciul la 0 şi problemele ei fizice sunt clare. Halep nu mai poate alerga la capacitate maximă şi trece prin momente grele în acest moment.  

SET 2: Break, Halep! 6-7, 1-1! Simona nu renunţă în debutul setului secund. Halep este inspirată şi cere challenge la 40-15 pentru ea. Mingea este afară şi Halep egalează pe tabelă. 

SET 2: Break, Lisicki! 6-7, 0-1! Germanca a trecut la controlul jocului şi o dublă greşeală a consfinţit break-ul adversarei Simonei.


SET, LISICKI!!! Simona a dat primele semne de nervozitate atunci când Lisicki a făcut minibreak-ul şi s-a distanţat la 2-0. Au urmat 3 puncte consecutive câştigate de ea, dar primul schimb s-a făcut la 3-3, după cel mai frumos punct al primului set. Lisicki a făcut minibreak-ul şi s-a distanţat la 5-3, înainte ca Sabine să mai câştige un punct fabulos. Lisicki a egalat după o greşeală neforţată, dar şi-a procurat a doua minge de set, după un serviciu foarte bun, dar Lisicki şi-a făcut serviciul, înainte de al doilea schimb. Germanca a profitat de prima minge de set şi şi-a adjudecat primul act, cu 8-6 în tie-break. 

SET 1: Simona împinge primul set la tie-break, chiar dacă a fost condusă cu 30-0! A făcut cel mai bun tenis al ei şi s-a impus la avantaj. Duelul greşelilor neforţate este 26-17 pentru Lisicki. 

SET 1: Game, Lisicki! 5-6! Simona a condus cu 30-15 şi a părut capabilă să facă un nou break. Sabine a câştigat 3 puncte consecutive şi are tie-break-ul asigurat. 

SET 1: Break, Lisicki! 5-5! Simona ratează şansa de a încheia setul. Nu a convertit o minge de set şi primul act intră în prelungiri.

SET 1: Break, Halep! 5-4! Simona trece pentru prima oară în avantaj în acest meci, dar în ce moment. Va servi pentru câştigarea primului set.

SET 1: Game, Halep! 4-4! Simona a condus cu 30-0, dar a venit rândul adversarei ei să câştige 3 puncte consecutive. Simona a dus jocul la egalitate, salvând o minge de break. Simona şi-a crescut nivelul şi a forţat-o pe Lisicki să greşească în două rânduri. 

SET 1: Break, Halep! 3-4! Simona nu renunţă!!! A fost condusă cu 15-40, dar a câştigat patru puncte consecutive şi şi-a luat break-ul înapoi. Halep dă încă o dată dovadă că are un moral de fier la acest turneu.

SET 1: Break, Lisicki! 2-4! Simona a servit slab şi a ajuns la a cincea dublă greşeală, dar şi la 0:30. Două puncte câştigate muncit de românca au dus scorul la 30-30, dar Lisicki a forţat şi s-a distanţat la 4-2.

SET 1: Game, Lisicki! 2-3! Germanca a ajuns la 30-0, după un punct superb, care le-a adus pe cele două jucătoare la fileu. A urmat o nouă lovitură câştigătoare pentru ea, dar şi un punct controlat total de Simona. Lisicki a încheiat cu un forehand inside-out din apropierea fileului. 

SET 1: Game, Halep! 2-2! Simona a servit mult mai bine şi a avut iniţiativa în primele 3 puncte ale jocului. A urmat o nouă dublă greşeală şi cele două au ajuns la 30-30. La egalitate, germanca a riscat şi două greşeli incredibile i-au adus jocul Simonei.

SET 1: Break, Halep! 1-2! Simona reacţionează imediat. Profită de o dublă greşeală a lui Sabine, dar trimite şi un forehand în lung de linie cu care ajunge la 40-0. O nouă greşeală a lui Lisicki o aduce pe româncă în meci.

SET 1: Break, Lisicki. 0-2. Simona a servit foarte slab şi a comis 3 duble greşeli. S-a ajuns la egalitate şi Sabine a câştigat game-ul în urma unui retur foarte puternic.

SET 1: Game, Lisicki! 0-1! Germanca începe foarte bine prima manşă şi, datorită unui serviciu puternic şi precis, se impune la 15. Jocul se încheie cu o greşeală neforţată a Simonei.


Partida dintre Simona Halep și Sabine Lisicki a început de la 20:30. Dacă trece de Lisicki, jucătoarea noastră va juca în sferturi cu învingătoarea dintre Varvara Lepchenko(locul 46 WTA) şi Viktoria Azarenka (locul 20 WTA), în care bielorusa este favorită.

Simona Halep a pierdut primul meci jucat în compania Sabinei, în 2011, la Stanford, dar de atunci a câștigat de fiecare dată în fața nemțoaicei, pe toate suprafețele. A fost 6-2, 3-6, 7-5 la Miami (2013), 5-7, 6-3, 6-2 la Madrid (2014) și 6-4, 6-0 la Wimbledon (2014).

Până în această fază a turneului, Simona Halep le-a eliminat pe Marina Erakovic, Kateryna Bondarenko și Shelby Rogers.

Sabine Lisicki le-a învins pe Aliaksandra Sasnovich, Camila Giorgi și Barbora Zahlavova-Strycova. Sabine Lisicki ocupă locul 24 în clasamentul WTA, iar cea mai bună clasare a carierei a avut-o în mai 2012, când a fost pe locul 12 mondial.

Lisicki are în palmares o finală de Grand Slam, la Wimbledon, pierdută, 1-6, 4-6, la Marion Bartoli, și patru titluri WTA, ultimul în septembrie 2014, la Hong Kong.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Orașul din România de care fuge toată lumea, deși chiriile încep de la 9 lei: "Au zis că nu mai pot sta în...
Digi FM
Florin Negruțiu dezvăluie strategia subtilă a lui Marcel Ciolacu în PSD și politica din spatele alegerilor...
Pro FM
Cât a avut de tras Celine Dion după ziua nunții! "Am mers la doctor. A trebuit să iau antibiotice vreo 3...
Film Now
Ben Stiller spune că a fost terifiat de recenziile îngrozitoare primite în urma lansării filmului „Zoolander...
Adevarul
Scene horror în centrul Londrei. Mai mulți cai plini de sânge și-au aruncat călăreții și au lovit mașini și...
Newsweek
VIDEO 25 de nave rusești staționează în Marea Neagră. Vestea bună: Nu au muniție și drone de atac
Digi FM
Fiica lui Catherine Zeta-Jones, o copie fidelă a mamei sale la 21 de ani. Carys strălucește în rochia mamei...
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă...
Digi Animal World
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să...
Film Now
Antonio Banderas, impecabil pe covorul roșu la brațul lui Nicole Kimpel. Actorul și iubita lui cu 21 ani mai...