Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Cincinnati

Data publicării:
302937 302937 Halep meci

Simona Halep a reușit să câștige al doilea meci la rând la această ediție a turneului de la Cincinnati. Românca, revenită în competiții după o pauză de o lună, a dispus în două seturi de Lucie Safarova.

Favorita numărul doi a competiției din Ohio a făcut un singur break în setul inaugural, însă acela a fost de ajuns pentru a-și adjudeca actul cu 6-4.

Continuarea meciului a fost mai plină de acțiune din partea ambelor jucătoare. S-au făcut câte două break-uri până la 5-5, iar apoi Simona a izbutit să mai câștige o dată, decisiv, pe serviciul sportivei din Cehia.

Deși a ratat două mingi de meci, iar apoi a fost nevoită să salveze o șansă de 6-6 a Safarovei, ocupanta locului 2 WTA și-a păstrat concentrarea și a încheiat rapid conturile în favoarea sa.

Prin victoria obținută cu 6-4, 7-5, Simona a făcut pasul decisiv spre sferturile de finală de la Cincinnati. În acest fel, ea și-a egalat performanța de anul trecut, prezența între primele 8 jucătoare la competiția din Ohio. Românca a pierdut atunci în două seturi în fața ocupantei locului 1 în lume, Serena Williams

„Așa cum mă așteptam, a fost un meci dificil, dar am luptat pentru el! Vă mulțumesc tuturor pentru susținere!”, a spus Simona Halep pe pagina de Facebook.

Halep o va înfrunta pentru un loc în semifinalele de la Cincinnatipe câștigătoarea duelului dintre Maria Sharapova și Anastasia Pavlyuchenkova.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri