Simona Halep s-a calificat pentru prima dată în sferturile de finală de la Doha

Data publicării:
216236 216236 simona halep paris

 

În optimile de finală, într-un meci transmis în direct pe Digi Sport 2, Halep a învins-o pe Annika Beck, în două seturi, scor 6-4, 6-1.

Simona nu a cedat niciun game jucat împotriva serviciului adversarei, ea reușind nu mai puțin de 8 breakuri. Pe propriile jocuri a avut mai multe ezitări, mai ales în primul set, iar momentul decisiv a avut loc în game-ul 8, atunci când Beck a irosit un avantaj de 40-15, la 4-3 în favoarea sa, pe propriul serviciu.

A urmat o adevărată lecție de tenis oferită de Simona Halep, care a câștigat 8 din următoarele 9 game-uri disputate și s-a calificat en-fanfare în sferturi, scrie digisport.ro.

Pentru un loc în semifinalele competiției organizate în Qatar, cea mai bună jucătoare din România o va înfrunta pe Sara Errani

Cea mai bună perfomanță anterioară a ei la acest turneu era accesul în faza optimilor de finală, atât acum, cât și în 2012, atunci când a fost învinsă de Victoria Azarenka.

Tot astăzi, Monica Niculescu a fost învinsă de Sara Errani în trei seturi: 6-2, 5-7, 1-6 . Simona Halep are șansa să o răzbune pe colega ei din Fed Cup, vineri, în meciul cu italianca, favorită numărul 4 a competiției.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri