Simona Halep și-a aflat adversara de la US Open

Data publicării:
simona halep wimbledon minge 1-1

 

În acest moment, sportiva nu este clasată în ierarhia WTA, iar ultimul meci disputat în circuit datează din februarie 2012, informează digisport.ro.

Sportiva de 20 de ani, văzută drept o mare speranță a tenisului american, a primit un wild card la ediția din acest an de laFlushing Meadows, în speranța că va putea să revină cât mai sus în ierarhii.

Cea mai bună clasare a lui Collins a fost poziția a 553-a, însă ea a lipsit de mai bine de doi ani din circuit, astfel că acum nu are niciun punct în ierarhia mondială.

Cu toate acestea, Simona Halep este mare favorită în primul tur, iar dacă va reuși să obțină victoria va juca împotriva învingătoarei dintre Maria Torro Flor (Spania) și Jana Cepelova (Cehia).

Românca și-a stabilit cea mai bună performanță la New York la ediția de anul trecut, atunci când s-a oprit în optimile de finală, fiind învinsă de Flavia Pennetta.

În cazul în care va izbuti să își îmbunătățească performanța de anul trecut și va ajunge în sferturi, Halep ar putea da peste coșmarul ei din acest an - Maria Șarapova.

Halep și Șarapova s-au întâlnit de cinci ori până acum, iar rusoaica a învins de fiecare dată. Trei dintre succese s-au produs în acest an, în finalele de la Madrid și Roland Garros și cel mai recent, în sferturile de la Cincinnati.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri