Sari la conținut

Simona Halep și-a aflat adversara în turul doi al turneului de la Roma

Îmi place totul aici, la Roma, mâncarea este extraordinară. Aici am început să joc la alt nivel şi am început să urc în clasamentul mondial. Sunt extrem de fericită în acest moment, deoarece am jucat bine la Indian Wells şi Miami, la fel cum am făcut-o şi la începutul anului. Am pierdut devreme la Madrid, dar sunt bine. Trebuie să muncesc mai mult pentru a rezolva unele probleme”, a spus Halep.

Simona Halep consideră că are nevoie de mai multe meciuri pe zgură pentru a ajunge la cel mai înalt nivel: „Mă simt bine pe toate suprafeţele, dar pe zgură nu am făcut o figură frumoasă anul acesta deoarece nu am jucat multe meciuri. Am nevoie de meciuri multe pentru a ajunge la cel mai înalt nivel. Trebuie să muncesc mai mult şi să lupt în fiecare partidă. Nu simt nicio presiune. Şi anul trecut am fost pe locul doi. E normal să fiu acolo, deoarece am câştigat multe meciuri în acest an. Va trebui să rămân concentrată şi să muncesc mult mai mult”.

Turneul de la Roma face parte din categoria „Premier 5”, este dotat cu premii totale în valoare de 2,428,490 de dolari și se desfășoară pe zgură. În 2013, Simona Halep a ajuns până în semifinale la Roma, fiind învinsă de Serena Williams cu 6-3, 6-0. Anul trecut, sportiva noastră a ajuns până în optimi, însă a abandonat înainte de a o întâlni pe Carla Suarez Navarro. Serena Williams este câştigătoarea ultimelor două ediţii ale turneului.