Simona Halep și Ilie Năstase au jucat o partidă de tenis la inaugurarea unei baze sportive din Bușteni

Data publicării:
295117 295117 halep amical

Simona Halep şi Ilie Năstase au făcut spectacol la Buşteni. Cei doi au disputat un meci demonstrativ la inaugurarea unei baze sportive, iar gazdele i-au premiat cu câte un tablou special. Sportiva a primit şi o păpuşă de la fani.

„Este un lucru frumos... ajung la copiii care au nevoie”, a spus Simona Halep.

Peste 100 de turişti au asistat la meciul inedit din inima Carpaţilor. Halep şi Nătase nu au fost singuri pe teren. Cântăreţul Marcel Pavel şi tatăl Simonei au completat echipele la dublu. La final, Halep le-a făcut un cadou spectatorilor.

Finalista de la Roland Garros va pleca în Statele Unite, în zilele următoare, acolo unde va participa la turneele pe suprafaţă dură de la Cincinnati şi US Open.

Deşi Halep are posibilitatea să mai avanseze în clasamentul WTA, Ilie Năstase crede că prioritatea ar trebui să fie cu totul alta.

„Ea n-are nevoie să ajunga pe locul 2, ea are nevoie să câștige un titlu de grand slam”, a spus Ilie Năstase.

La eveniment a participat şi Sandra Izbaşa. Campioana olimpică a primit titlul de cetăţean de onoare al oraşului Buşteni.

În ultimii ani, autorităţile din Buşteni au răsplătit cu aceeaşi distincţie şi alţi sportivi precum Simona Halep, Ana Maria Brânză, Adrian Mutu şi Nadia Comăneci.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri