Simona Halep și Marius Copil sunt în formă la turneul de la Madrid

Data publicării:
257935 257935 marius copil

Simona Halep joacă pentru a cincea oară în carieră în turneul de la Madrid. Până acum nu trecuse niciodată de primul tur. De data aceasta, Halep a fost de neoprit şi a învins-o pe Julia Goerges cu 6 - 2, 6 - 0. În turul al doilea, ea o va avea ca adversară pe Lara Arruabarrena, jucătoare clasată pe locul 145.

Chiar mă gândeam după meci că m-am chinuit mult să trec un tur aici. Aici sunt și emoții, sunt oameni care vin special să mă susțină, cum a fost și astăzi domnul Țiriac, am avut emoții. Mereu am emoții, dar întodeauna îmi dă sfaturi bune și mă ajută”, a spus Simona Halep, pentru Digi24.

Deşi a fost accidentată, Halep a rămas pe locul 5 WTA. Poate ajunge în viitorul apropiat chiar şi pe patru, în faţa Viktoriei Azarenka. Jucătoarea din Belarus nu îşi poate apăra punctele câştigate anul trecut la Madrid, din cauza unei accidentări.

Este o presiune, pentru că sunt și top 5 acum. Orice meci e greu, orice turneu e greu, eu nu mă gândesc la punctele pe care le am de apărat, vreau doar să joc ce știu eu, cum pot eu mai bine în ziua respectivă și să lupt pentru ceea ce fac. Rezultatele vor veni de la sine, așa cum au venit și până acum”, a mai spus sportiva.

În competiţia masculină, Marius Copil a reuşit surpriza în primul tur. Deţinător al unui wild-card, Copil l-a învins pe favoritul gazdelor, Marcel Granollers, cu 6 - 3, 6 - 4.

„Mi-aș dori să ajung cât mai repede în Top 10. Și pe mine mă întreabă mulți jucători de ce nu sunt încă în prima sută, și cu Feliciano Lopez am jucat și mi-a spus: tu joci de top 50. Sper să încep și eu să am rezultate mai bune și să ajung și eu în prima sută”, a spus Marius Copil, pentru Digi24.

În turul al doilea, Marius Copil va avea o misiune aproape imposibilă. Îl va întâlni pe campionul de la BRD Năstase Ţiriac Trophy, Grigor Dimitrov.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri