Simona Halep: Voi avea emoţii la Turneul Campioanelor, dar nu am nimic de pierdut

Data publicării:
simona halep wimbledon minge-2

„Anul trecut, atunci când am jucat la Sofia, le-am spus părinţilor mei că visul meu este să joc la turneul cel mare, la Turneul Campioanelor. Am făcut totul pentru a mă califica. Îmi doream să joc cu cele mai bune jucătoare din lume. Şi pentru mine este ceva foarte special faptul că m-am calificat. Voi avea emoţii, pentru că este cel mai mare turneu, dar nu am nimic de pierdut. Trebuie doar să fac tot ce îmi stă în puteri. Va fi special pentru mine şi cu siguranţă mă voi bucura de participare", a spus Halep, scrie Mediafax. 

Wtatennis.com notează că, după "opt luni fenomenale", în care a câştigat turneele de la Doha şi Bucureşti, a ajuns în finala unui turneu de Grand Slam la Roland Garros şi a urcat pe locul 2 WTA, Halep a înregistrat o scădere,"nereuşind să treacă de sferturile de finală la ultimele cinci turnee". "Dar ea are rezultate bune în acest an împotriva celorlalte şapte jucătoare din top 8 şi speră să revină în formă maximă", adaugă site-ul WTA.

"Sper să îmi recapăt încrederea sută la sută. Am motive să fiu încrezătoare deoarece am jucat foarte bine în acest an - am ajuns în finală la Roland Garros şi am înregistrat şi alte rezultate importante. Dar trebuie să muncesc în continuare în fiecare zi şi să cred că pot juca la un nivel foarte bun", a adăugat Simona Halep.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri