Steaua a ajuns la un acord cu Armata pentru folosirea mărcii

Data publicării:
373755 373755 sigle sondaj

 

Actualizare 17.55. Valeriu Argăseală, președintele Stelei, a confirmat, la ieșirea de la negocieri, faptul că echipa lui Costel Gâlcă și-a recuperat stema și culorile.

Am găsit înțelegere la CSA Steaua, și noi, și ei vrem același lucru, să vedem stema pe tricouri. Pentru a găsi cadrul legal, însă, va mai dura un pic. Sperăm ca până la începutul campionatului să putem folosi sigla noastră. Cu Borussia, veți vedea că vom juca pe echipamente cu sigla pe care a avut-o Tamaș pe tricoul de la prezentare (DETALII AICI)”, a declarat Argăseală.

STEAUA – BORUSSIA DORTMUND, în direct și în exclusivitate la Digi Sport 1, sâmbătă, de la 17:30

(Gabi Tamaș a semnat, azi, un contract cu Steaua valabil doi ani de zile. Fundașul, în vârstă de 31 de ani, va primi 150.000 de euro la semnătură și 25.000 de euro pe lună)


„Am ajuns la un acord cu CSA Steaua pentru ca FC să folosească în continuare emblema şi culorile. Nu s-a semnat încă nimic, urmează ca domnul Argăseală să dea un comunicat”, a declarat la finalul întâlnirii de joi unul dintre avocaţii grupării FC Steaua, potrivit Mediafax.  

Anterior, Clubul Sportiv al Armatei Steaua a anunţat, într-un comunicat oficial, că „menţine disponibilitatea de a purta în continuare discuţii” cu echipa deținută de George Becali și prezidată de Valeriu Argăseală, pentru a găsi „soluţii legale care să vină în sprijinul promovării valorilor sportului românesc”, potrivit digisport.ro.

După ce echipa de fotbal a pierdut sigla şi culorile în litigiul cu CSA Steaua, acest club a invitat oficialii FC Steaua la „o întâlnire oficială în vederea clarificării situaţiei generate”, întâlnire care a avut loc astăzi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri