Steaua a câștigat titlul cu numărul 24. Cifrele unui sezon de vis

Data publicării:
570428-steaua-24

Laurenţiu Reghecampf a fost cel care a resuscitat Steaua. Instalat în urmă cu fix un an, antrenorul a implementat la echipă stilul din Bundesliga. Cu toate că multă lume nu-i dădea prea multe şanse de reuşită, Reghe şi-a început în forţă mandatul. În turul campionatului, a pierdut doar două meciuri şi Steaua era văzută de toată lumea drept noua campioană.

Roş-albaştrii şi-au făcut fanii fericiţi cu victorii categorice în faţa marilor rivale, Rapid şi Dinamo. Steaua a avut o toamnă perfectă şi în Europa League, unde a încheiat pe primul loc o grupă din care au mai făcut parte VfB Stuttgart, Molde şi FC Copenhaga, iar Chiricheş a dat un gol de poveste.

Sezonul de primăvara a început la fel de bine pentru stelişti, care au reuşit să treacă de Ajax în şaisprezecimi. Chiricheş a lovit din nou. Viitoarea câştigătoare a Europa League, Chelsea, i-a scos pe oamenii lui Reghecampf din competiţie. Roş-albaştrii au reuşit totuşi să se impună în faţa londonezilor pe Arena Naţională.

Steaua şi-a continuat cursa spre titlul cu numărul 24, pe care şi l-a asigurat cu cinci etape înainte de finalul sezonului.

Roş-albaştrii pot încheia sezonul cu fix 24 de victorii, dacă se impun în faţa Braşovului, în ultima etapă. Raul Rusescu a sperat şi el să atingă cifra magică din acest sezon. Golgeterul Ligii I are şanse mici de a-şi îndeplini obiectivul, are în acest moment 20 de goluri. 

Citiți și Steaua sărbătoreşte câştigarea titlului de campioană. Fiesta din Piaţa Constituţiei vine cu restricţii de trafic

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri