Steaua a obţinut a doua victorie în Anglia: 2-0 cu Notts County, ce mai veche echipă din lume

Data publicării:
latovlevici

După 4-1 cu Livingston, Steaua s-a impus fără emoţii şi în faţa celei mai vechi echipe profesioniste din lume, Notts County, prin golurile marcate de Latovlevici, în minutul 3, şi Mihai Costea, în minutul 61.

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a folosit următoarea echipă: Tătăruşanu (Niţă '60) - Georgievski (Rîpă '46), Szukuala, Gardoş (Chiricheş '46), Latovlevici (Bratu '46) - Bourceanu (Prepeliţă '46), Pintilii (Răduţ '46) - Popa (Iancu '46), Stanciu (Tatu '46), Tănase (Pîrvulescu '46) - Costea.

Ultimul meci de verificare din Anglia va avea loc, sâmbătă, de la ora 18.00, împotriva formaţiei Sheffield Wednesday, din liga a doua engleză.

În zilele următoare în Anglia va ajunge şi noua achiziţie a Stelei, italianul Federico Piovacari, care va fi împrumutat de la Sampdoria.

„Îl primim cu braţele deschise. O să încercăm să îl integrăm cât mai repede în grup şi sperăm din tot sufletul să ne ajute. Din momentul ce o să vină la Steaua, cu siguranţă este un jucător de Steaua. Cei care l-au văzut nu degeaba l-au adus”, a declarat stelistul Paul Pârvulescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri