Steaua are ocazia să realizeze primul event după 17 ani

Data publicării:
259751 259751 stelisti

Steliştii şi-au respectat o parte din promisiunea făcută fanilor la început de sezon. Acum însă, trebuie să o ducă până la capăt. Pe 23 mai campionii vor eventul, pe care nu l-au mai bifat din 1997. În finală, trebuie să treacă de Astra pentru a aduce în Ghencea cea de-a 22-a cupă din istoria clubului.

„Mai sunt câteva meciuri, cel din Cupă e special şi ne vom pregăti să câştigăm eventul, ne vom concentra numai pe meciul de Cupă”, a declarat Lucian Sânmărtean.

„În Cupa României se poate întâmpla orice, e o finală şi se pot autodepăşi şi cei de la Astra”, a afirmat şi Alex Chipciu.

„Normal că avem forţă şi normal că ne dorim să câştigăm şi Cupa. Ne vom pregăti foarte bine, am spus că în următoarele zile ne vom bucura. Până la meciul de Cupă mai avem timp, dar ne vom pregăti şi vom încerca să câştigăm Cupa”, a spus Laurenţiu Reghecampf, potrivit Digi Sport.

Nu doar pentru finala Cupei se pregăteşte Steaua, ci şi pentru UEFA Champions League. De două tururi preliminare şi un play-off trebuie să treacă pentru a ajunge în grupe, unde anul trecut a terminat pe ultimul loc, cu doar trei puncte.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri