Steaua are un nou antrenor

Data publicării:
111asa-interior

De mâine (joi, n. red.), de la ora 10:00, la antrenament la Mogoșoaia va fi Reghecampf cu tot staff-ul său. M-am înțeles cu el. E sub contract, dar nu a putut refuza oferta mea. Am convenit cu el să nu dăm detalii din contract”, a spus Gigi Becali la postul Digi Sport.

El a explicat că a preferat să aducă la conducerea tehnică un antrenor pe care îl cunoaște și care a câștigat două titluri cu Steaua. „Mirel Rădoi nu se va supăra (n.r. — că l-a instalat pe Reghecampf), el nu e genul de om care să se supere. Nu am apucat încă să vorbesc cu el. Am preferat un antrenor pe care îl știu, care a demonstrat ce poate, pentru că nu mai vreau să-mi stea inima cât un purice pentru play-off”, a menționat oficialul stelist.

Dumitru Dumitriu, actualul antrenor principal al echipei, va rămâne în cadrul clubului, dar nu și Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi. „Ce să mai facă Dică? Reghecampf vine cu tot staff-ul lui. Pe Țiți (n.r. — Dumitru Dumitriu) o să-l păstrez toată viața la Steaua. Pentru că el și Ilie Dumitrescu au fost singurii alături de Steaua mereu”, a adăugat Gigi Becali.

În vârstă de 40 de ani, Laurențiu Reghecampf a mai condus formația Steaua între 2012 și 2014, perioadă în care a câștigat de două ori titlul și o dată Supercupa României. El îl va înlocui la conducerea echipei roș-albastre pe Nicolae Dică, tehnician care a fost interimar pentru un meci după demisia lui Mirel Rădoi de duminică.

Echipa Steaua a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida disputată cu ASA Târgu Mureș, miercuri, la Cluj-Napoca, în cadrul etapei a 20-a a Ligii I la fotbal.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri