Steaua – Chelsea. Reghecampf: Vom încerca să ne închidem şi să le punem anumite probleme

Data publicării:
laurentiu reghecampf steaua banca

 

„Sperăm să avem mult mai multă șansă când vom avea ocazii de a marca. Când adversarii noștri vor avea anumite situații, trebuie să ne comportăm mult mai bine. Întâlnim una dintre echipele favorite la câștigarea Champions League, o echipă puternică, pe care noi am mai întâlnit-o în Europa League, dar de data aceasta este cu totul altceva. Au alt antrenor, după părerea mea cel mai bun din lume.

Vom încerca să închidem mijlocul terenului, să blocăm jucătorii lor de pasă. Majoritatea jucătorilor lor sunt foarte valoroși, ne dorim să lăsăm cât mai puține spații, să fim foarte bine organizați și să încercăm să ne punem în valoare calitățile ofensive”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, potrivit Digi Sport.

Antrenorul Stelei a ţinut să sublinieze că diferenţa de valoare dintre Chelsea şi campioana României este evidentă.

„Această grupă s-a complicat. Sunt sigur că Chelsea vine la București să câștige. Pentru ei este foarte important să se califice mai departe din această grupă. Va fi mult mai dificil pentru noi. Nu cred că Steaua este superioară lui Chelsea. Suntem o echipă omogenă, care poate face față acestor meciuri. Noi vom încerca, prin forța noastră colectivă, să le punem anumite probleme. Sper să reușim, așa cum am reușit și în această vară”, a mai spus Reghecampf.

Steaua - Chelsea se va disputa marți, 1 octombrie, de la ora 21:45 și va fi în direct la Digi Sport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri