Steaua - Dinamo 2-2! Echipa lui Rednic s-a calificat în finala Cupei României

Data publicării:
meci

 

FOTO Digisport

Enache a deschis scorul în minutul 17 pentru Steaua, care a intrat la pauză cu avantaj, dar și în inferioritate numerică, după eliminarea directă a lui Alexandru Bourceanu, pentru o intrare dură asupra lui Gnohere.

După încheierea primei reprize, a fost trimis în tribună și antrenorul Laurențiu Reghecampf, care a protestat față de decizia arbitrului de a-i arăta lui Bourceanu direct cartonașul roșu.

Ekeng a egalat prima dată pentru Dinamo în minutul 51, cu un șut de zile mari, din afara careului, prin care a catapultat mingea în plasa porții lui Cojocaru, care a rămas fără reacție. Imediat, Steaua l-a introdus pe teren pe Adi Popa, care la prima atingere de balon a avut o acțiune extraordinară. Șutul său a fost respins în față de portarul Cerniauaskas, iar Chipciu a marcat din apropiere (52).

Golul calificării dinamoviste a venit după o fază confuză, în care alb-roșiii au lovit și bara, iar Cojocaru a respins șutul lui Gnohere. Balonul a ajuns la Ante Puljic, care nu a avut de făcut decât să o împingă în poartă.

Fazele importante ale partidei AICI

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri