Steaua – FC Basel, 1-1. L. Reghecampf: Am câștigat un punct și asta este tot ce contează în acest moment

Data publicării:
laurentiu reghecampf steaua banca-2

 

Am câștigat un punct și asta este tot ce contează în acest moment. Ne-am creat ocazii, dar iar am făcut o greșeală foarte mare, prin Lato (Latolevici, n.r.), și ne-am văzut conduși de Basel. Dacă ținem cont de toate aceste aspecte, rezultatul este echitabil. A fost un plus de atitudine din partea noastră, ne-am mișcat bine“, a spus Laurențiu Reghecampf pentru Digi Sport.

Chestionat de ce Steaua nu mai repetă evoluțiile bune din meciurile cu Ajax și cu Chelsea din Europa League, Laurențiu Reghecampf a spus:

Sunt foarte multe motive și nu este timp acum. Le-am spus jucătorilor să fie mai agresivi, să nu mai facem greșeli și, când avem ocazii clare de a înscrie, cum au fost cele ale lui Stanciu din prima repriză și a lui Latovlevici, din partea a doua, să le fructificăm. E foarte greu în această competiție, unde dai numai peste echipe extrem de motivate“.

Legat de meciul de la Basel, de care se leagă ultimele speranțe de calificare ale Stelei în primăvara europeană, Reghecampf a explicat: „Este foarte greu să spui că vom bate la Basel. Elvețienii practică un fotbal foarte, foarte frumos, bine organizat, știu să marcheze când au ocazii. Lato a greșit, dar trebuie să avem încredere în jucători, nu-i putem schimba după fiecare meci. De doi ani s-au făcut lucruri bune, trebuie să avem încredere în jucătorii aduşi. Este greu să găsești jucători buni pentru Champions League, pentru că mulți nu vor să vină și să joace în România”.

Acesta este nivelul, sunt jucători de echipa națională în care eu am mare încredere. Cât despre Tatu, el era singura noastră soluție pentru acest post, Nicușor n-a făcut cel mai bun meci, Chipciu nu era pregătit, astfel că i-am dat o șansă lui Tatu. Puteam folosi și alte sisteme, dar deocamdată n-avem aceste soluții. Nu mă plâng de lot, sunt mulțumit de ce am la dispoziție“, a conchis Reghecampf.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri