STEAUA. Reghecampf e supărat pe Becali și nu prea

Data publicării:
11122012 20reghe 20gigi-38075

Laurenţiu Reghecampf a părut extrem de supărat la finalul meciului câştigat cu Astra. Motivul: declaraţiile patronului, care a anunţat deja că vrea să se despartă de mai mulţi jucători în această iarnă, cu toate că echipa mai are de jucat un meci. Printre ei se numără Adi Rocha, Tibi Bălan şi Novak Martinovici.

„Sunt dezamăgit, puțin dezamăgit, dar am să fac o conferință de presă și am să clarific aceste lucruri. Probabil că am făcut foarte mult și dacă am făcut atât de multe, ce treabă mai am eu pe-aici. Sunt dezamăgit că, indiferent că noi avem 10 puncte față de locul doi, la echipă trebuie să fie disciplină. Sunt anumite lucruri care m-au deranjat, dar înainte să vi le spun dumneavoastră am să discut cu dânsul”, a spus antrenorul Stelei.

„Nu cred (că s-a supărat Reghecampf – n. red.) și chiar dacă s-a supărat nu e problemă. Merită să zică ce vrea el, mi-a băgat 10 milioane, m-a făcut campion. Poate să zică ce vrea el, poate să mă și înjure, că nu mă supăr”, a spus Gigi Becali, la o televizune.

Reghecamf a revenit apoi la sentimente mai bune.

M-ați înțeles greșit. Eram foarte aprins după meci, dar am râs, am glumit. Dacă am ceva de spus, întotdeauna mă voi duce în față domnului Becali și voi vorbi cu dânsul”, a spus pe urmă Reghecampf.

De când a venit la Steaua, Laurenţiu Reghecampf a pierdut doar de două ori în campionat, în deplasările de la Vaslui şi Braşov.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri