Steaua - Rubin Kazan 0-0. Roș-albaștrii au remizat în primul amical al verii

Data publicării:
5808037-Mediafax Foto-Bogdan Iordache 1

Meciul a fost la un pas să nu se mai dispute, din cauză că oficialii celor de la Rubin Kazan nu au fost de acord cu televizarea jocului. Au intrat pe teren și au cerut ca filmările să înceteze, iar partida a fost reluată după câteva minute, doar pentru a fi din nou întreruptă, fiindcă steliștii jucau în echipamentul de rezervă și se confundau cu tricourile albe ale rușilor.

A urmat o nouă pauză forțată, la eliminarea lui Alexandru Bourceanu (25), care a primit două cartonașe galbene în 10 minute.

Potrivit protocolului dintre cele două cluburi, antrenorii aveau voie să înlocuiască un jucător eliminat cu unul de rezervă, dar arbitrul nu a fost de acord, amenințând că va pune capăt partidei.

A reluat jocul abia după intervenția oficialilor Stelei și a celor doi antrenori, iar Prepeliță i-a luat locul lui Bourceanu, banderola de căpitan ajungând pe brațul lui Vlad Chiricheș.

Echipele de start a Stelei

Steaua: Tătărușanu - Georgievski, Szukala, Chiricheș, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Adi Popa, Răduț, Iancu - Nikolic

Rezerve: Cojocaru, Niță - Râpă, Gardoș, D. Bratu, Pârvulescu, Prepeliță, Filip, Tănase, M. Costea, Stanciu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri