Steaua s-a calificat pentru al doilea an la rând în finala Cupei Ligii

Data publicării:
570e67f495f9cf4b5b000000

 

Cu titularii menajaţi pentru marea confruntrare din campionat, care se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30, pe Digi Sport 1, Astra şi Steaua au început returul din semifinalele Cupei Ligii de la 1-0 pentru campioană.

Fără Şumudică pe bancă, suspendat chiar înainte de meci, gazdele au luat gol repede. În minutul 4, Muniru i-a furat mingea lui Teixeira, iar Marica i-a pasat decisiv lui Bawab care a deschis scorul din apropiere.

Muniru a ieşit, însă, rău din duelul aerian cu Iulian Roşu, fiind schimbat la doar câteva minute şi transportat cu ambulanţa la spital.

Titular după mai bine de-o lună, Marica putea da şi primul gol, în minutul 30, dar a nimerit bara, după ce Gravilaş a respins în faţă un şut de la distanţă al lui Enache.

Repriza a doua a început la fel ca prima. Steaua a înscris rapid, în minutul 51, tot prin Bawab, la capătul unei acţiuni de toată frumuseţea.

Astra a avut ocazia revenirii după doar cinci minute. Ovidiu Haţegan a acordat un penalty contestat de roş-albaştri la duelul dintre Moise şi Kharja, dar Cojocaru a respins şutul fostului rapidist Ioniţă.

Giurgiuvenii au reuşit să marcheze doar din offside, prin Teixeira, la fel cum a făcut-o şi Kharja, la poarta cealaltă.

Astra - Steaua s-a terminat 0-2 şi, cu 0-3 la general, campioana va încerca să-şi apere trofeul cucerit anul trecut.

În ultimul act, roş-albaştrii vor juca fie contra Concordiei Chiajna, fie cu marea rivală Dinamo. În tur, ilfovenii s-au impus cu 3-0, iar manşa secundă se va disputa joi, de la ora 19:00, pe Digi Sport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri