Steaua şi Pandurii debutează în cupele europene. Meciul roş-albaştrilor cu Vardar Skopje va fi transmis de Digi Sport, la 20.45

Data publicării:
steaua

Steaua va juca de la ora 20.45, pe Arena Naţională, în direct la Digi Sport, cu Vardar Skopje, într-un meci contând pentru prima manşă pentru turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Roş-albaştrii se așteaptă ca ân tribune să fie prezenţi peste 30.000 de spectatori la primul lor meci din campania europeană.

Deşi victoria din Supercupa României, 3-0 cu Petrolul, a demonstrat că trupa lui Laurenţiu Reghecampf este în formă, iar casele de pariuri îi acordă prima şansă, steliştii rămân prudenţi, pentru a nu mai păţi o ruşine ca cea de anul trecut, când au fost învinşi cu 1-0 pe Arena Naţională de slovacii de la Spartak Trnava, în turul trei preliminar al Europa League. În cele din urmă, Steaua s-a calificat, după ce a câștigat cu 3-0 returul din Slovacia.

Echipa probabilă cu care Reghecampf ar putea începe partida din această seară arată astfel: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad.Popa, N.Stanciu, Tănase – Nikolic.

Partida de la Bucureşti va fi arbitrată de o brigadă din Cehia, avându-l la centru pe Radek Prihoda, care va fi ajutat la cele două linii de Patrik Filipek şi Petr Blazej.

Returul este programat la 23 iulie, de la ora 21.45, la Skopje.

Pandurii, debut absolut la Tallin

Dacă Steaua se află la al 44-lea sezon în cupele europene, formaţia din Târgu Jiu va evolua în acest an pentru prima oară într-o competiţie continentală. Gruparea gorjeană va juca, în deplasare, contra formaţiei Levadia Tallinn (Estonia), în turul doi preliminar al Europa. Meciul va avea loc de la ora 19.00, pe Stadionul Kadrioru din Tallin.

Antrenorul Cristi Pustai ar putea începe cu următoarea echipă: Mingote - Unguruşan, Paraskevas, Rada, Momcilovic – Anton, Buleică, Nistor, Eric, Cristea – Matulevicius.

A doua manşă se va disputa pe 25 iulie, de la ora 20.00, pe Stadionul Municipal Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri