Steaua va oferta 11 jucători. Mihai Stoica: Nu vor pleca jucători importanți

Data publicării:
123257 123257 captura meme conf palat

 

Sursa foto: digisport.ro

Managerul roș-albaștrilor a spus care sunt jucătorii pe care Steaua intenționează să-i oferteze în perioada imediat următoare.

„Fotbaliștii care se află în vederile noastre sunt Celeban și Varela, de la FC Vaslui, Benes de la Jablonec - fundași, Neagu și Iorga de la Oțelul, Guilherme de la Petrolul - mijlocași, Wesley Lopes, care e liber de contract, plus Batin și Kapetanos, de la CFR Cluj - ca atacanți

În plus, sub rezerva că pentru ei trebuie să avem o discuție ulterioară cu patronul, mai sunt doi atacanți pe care îi vrem, aceștia fiind Daniel Chima, de la Molde, și Mana Dembele, de la Clermont”, a spus Mihai Stoica, potrivit Digi Sport.

Mihai Stoica a ținut să risipească zvonurile apărute în ultima perioadă, conform cărora Steaua este în pericol să își piardă căpitanul.

„Nu se pune problema ca Alex Bourceanu să plece, nu este nicio ofertă. Nu vor pleca jucători importanți. La Vlad Chiricheș nu am putut să ne opunem, oferta reprezintă un record”, a mai spus managerul Stelei.

Aseară, Steaua a obținut calificarea în grupele Ligii Campionilor în urma unui egal în deplasare, în Polonia, contra echipei Legia Varșovia, scor 2-2.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri