Supercupa României dintre Steaua și Petrolul Ploiești se joacă fără golgheteri

Data publicării:
RAUL RUSESCU 5454146-Mediafax Foto-Marius Dobrescu

Raul Rusescu şi Jeremy Bokila au fost cei mai buni marcatori ai sezonului trecut. Niciunul dintre ei nu se va afla însă pe teren în Supercupa României. Rusescu a ajuns în Spania, la Sevilla, în timp ce Bokila a plecat din cantonamentul Petrolului pentru a semna cu ruşii de la FC Krasnodar.

Steliştii încă nu i-au găsit un înlocuitor golgeterului Ligii I. Italianul Piovaccari are şanse mici să fie titular pe Arena Naţională. Reghecampf l-ar putea folosi pe Mihai Costea ca vârf împins.

„Am facut programul în așa fel încât jucătorii să fie foarte bine pregătiți pentru acest meci. Din punctul nostru de vedere cred că suntem pregătiți să câștigăm următorul trofeu”, a spus Laurențiu Rghecampf, antrenorul roș-albaștrilor.

La Petrolul problemele sunt mult mai mari. Cosmin Contra nici nu mai vrea să audă de Bokila, după ce atacantul a fugit de la antrenamente.

„Dacă o luăm statistic vorbind, Steaua a pierdut 24 de goluri, golgeterul de anul trecut, din acest punct de vedere poate Steaua să aiba de suferit. Indiferent că nu joacă Bokila, că nu joacă Hamza, Cristea, ceilalți care intră pe teren trebuie să dea totul pentru a câștiga acest trofeu”, a spus Cosmin Contra.

În Supercupa cu Steaua, Contra nu se va putea baza nici pe alţi jucători importanţi: Bornescu şi Geraldo sunt suspendaţi, Marinescu accidentat, în timp ce Teixeira şi De Lucas n-au primit cărţile verzi.

Citiți și: Supercupa României pe Arena Naţională: 700 de jandarmi, 320 de poliţişti, program prelungit la metrou 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri