Suporterii lui ASU Politehnica Timişoara se alătură protestelor pentru salvarea pădurilor

Data publicării:
peluza-sud-timisoara

Foto: facebook.com/sspolitimisoara

La meciul de fotbal ASU Politehnica Timișoara – Cs Unirea Giroc, disputat în urmă cu două zile și încheiat cu scorul de 6-2, suporterii echipei gazde au afișat un banner de susținere a celor care urmează să protesteze față de defrișările ilegale.

STOP defrișărilor ilegale!” este mesajul scris pe bannerul galeriei. De altfel, este cunoscut faptul că suporterii acestei echipe se implică în subiectele din societatea civilă.

În prezent, ASU Politehnica Timișoara este liderul campionatului Ligii a IV-a de fotbal.

Anul trecut, Tribunalul Sportiv de la Laussane a decis că ASU Timișoara este continuatoarea lui „Poli” Timișoara. Decizia a fost dată după ce Marian Iancu a formulat o plângere împotriva celor de la ASU Politehnica Timișoara în care a cerut interzicerea numelui, culorilor, siglei și a imnului.

Peste 20.000 de persoane și-au anunțat prezența la protestele care au loc la sfârșitul acestei săptămâni, în aproape 40 de localități din țară și din diaspora. Cei mai mulți și-au anunțat prezența la București (9.800), Cluj (3.300), Constanța (2.800), Oradea (1.900) și Brașov (1.000). În același timp, petiția adresată membrilor Camerei Deputaților a strâns peste 7.200 de semnături în mai puțin de două zile de la lansare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri