Surprizele lui Anghel Iordănescu pentru partida cu Irlanda de Nord

Data publicării:
343965 343965 tata puiu piturca

România - Irlanda de Nord. Anghel Iordanescu a surprins la conferința de presă premergătoare meciului cu Irlanda de Nord, de pe Arena Națională. Noul selecționer al tricolorilor privește temător a patra dispută din preliminariile pentru Campionatul European din 2016. Singurele echipe neînvinse din grupa F își vor disputa, vineri, primul loc.

„Vin înaintea unui meci poate cel mai important din acest an. Adversarii pornesc ca favoriți”, a spus Anghel Iordănescu.

România - Irlanda de Nord. Problemele de lot îi dau emoții lui Iordănesc, selecționerul va alcătui cu greu primul 11.

E o situație specială, pentru că preiau echipa națională cu foarte multe probleme. Înaintea unui joc așa de important, naționala avea nevoie de Marica, Rusescu, Bourceanu, Tamaș, Goian”, a completat el.

Desemnat antrenorul român al secolului după performanţa istorică din 1994, Anghel Iordănescu îşi începe cel de-al treilea mandat de selecţioner după cele din 1993-1998 şi 2002-2004.

România - Irlanda de Nord. Cu această ocazie, Anghel Iordănescu a anunţat și numele jucătorilor pe care va conta la prima acţiune din noul său mandat de selecţioner.

Tătăruşanu, Pantilimon şi Silviu Lung junior sunt cei trei portari convocaţi pentru meciurile cu Irlanda de Nord şi Danemarca.

România - Irlanda de Nord. În apărare, noutatea se numeşte Laszlo Sepsi - fundaşul de la ASA Târgu Mureş care revine la lot după patru ani şi jumătate de absenţă. Iordănescu a convocat doi jucători în premieră la prima reprezentativă: fostul stelist Eric Bicfalvi şi atacantul în vârstă de 18 ani de la Inter Milano - George Puşcaş.

Partida România - Irlanda de Nord este programată vineri, 14 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, în Grupa F a preliminariilor EURO 2016. Marţi, tricolorii vor juca tot la Bucureşti un amical cu Danemarca.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri