Suspendare record pentru Cosmin Olăroiu. Antrenorul român ar putea pleca din Emirate

Data publicării:
185426 185426 olaroiu cosmin 1

Al-jazirahonline.com notează că după această decizie, Cosmin Olăroiu nu va mai putea sta pe bancă la meciurile formaţiei sale şi va fi interzis chiar şi la vestiare în pauzele partidelor. Federaţia din Emirate a luat această hotărâre deoarece Olăroiu ar fi semnat înţelegerea cu Al-Ahli în momentul în care ar fi fost încă sub contract cu fosta echipă, Al-Ain.

Cosmin Olăroiu va face apel la această sancţiune, însă presa arabă nu exclude o plecare a românului dacă pedeapsa nu îi va fi redusă. „Aştept să văd care va fi decizia finală”, s-a rezumat să comenteze Olăroiu pentru sursa citată. 

Aceasta este a doua decizie foarte dură pe care Federaţie din Emirate o dictează împotriva lui Olăroiu într-un interval scurt de timp, după amenda de 500.000 de dolari pe care însă avocaţii săi au reuşit să o anuleze.

Antrenorul român, care este remunerat cu patru milioane de euro la Al-Ahli Dubai, le-a mai pregătit în carieră pe FC Naţional, Steaua, Poli Timişoara, Al Hilal (Arabia Saudită) şi Al Sadd (Qatar) şi Al-Ain (Emiratele Arabe Unite).

Al-Ahli este lider în Emirate, cu un punct în faţa lui Al Shabab, însă a înregistrat, în etapa a 10-a, prima înfrângere din acest sezon, 1-2 de Al Wasl. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri