Tecău şi Rojer au pierdut şi cel de-al doilea meci de la Turneul Campionilor, în faţa fraţilor Bryan

Data publicării:
344760 344760 tecau rojer

În super tie-break, perechea româno-olandeză a condus cu 4-0, însă şi-a pierdut în cele din urmă avantajul. Fraţii Bryan au reuşit să egaleze la 5, după care au preluat conducerea. Tecău şi Rojer nu au mai reuşit să câştige decât un punct, iar americanii s-au impus cu 10-6.


Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au pierdut greu primul meci de la Turneul Campionilor, în faţa perechii formate din Alexander Peya şi Bruno Soares. Astfel, al doilea duel din grupă a devenit extrem de important. Tecău şi Rojer îi vor întâlni pe fraţii Mike şi Bob Bryan, care au pierdut şi ei jocul de debut de la Londra, în două seturi, contra lui Lindstedt şi Kubot. Americanii le-au cedat doar două seturi lui Tecău şi Rojer în cele trei meciuri jucate în acest an.

Au câștigat ultimele două turnee la care au participat, Shanghai și Paris, și mai ales la acest nivel, pe terenul ăsta. Va fi un meci greu împotriva lor, dar cel mai important împotriva lor este să credem că putem să îi invingem pentru prima dată în formula asta”, a spus Horia Tecău.

Au avut un an extraordinar, au câştigat opt titluri şi ne-au pus probleme de câteva ori. Evoluează bine ca echipă şi sunt greu de depăşit. Noi trebuie să ne refacem fizic şi să jucăm bine ca să îi batem”, a spus Mike Bryan.

Nu există un avantaj foarte mare. Fiecare meci contra lor a fost strâns, ne-au pus în dificultate. Au un an excelent, îi respectăm foarte mult şi va trebui să jucăm bine”, a adăugat Bob Bryan.

După ce a reuşit prima victorie contra fraţilor Bryan alături de Lukasz Kubot, Robert Lindstedt crede că şi fostul său partener de dublu, Horia Tecău, poate repeta performanţa alături de olandezul Rojer.

Pot învinge pe oricine. Sfatul pe care îl am îl ştiu deja. Trebuie să joace cel mai bun tenis şi aşa pot avea o şansă”, a spus Robert Lindstedt.

Fraţii Bryan au câştigat în acest an 9 titluri, dintre care şase de Master Series 1000, dar şi unul de Grand Slam, la US Open.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri