TENIS. Bulgarul Grigor Dimitrov, noul campion de la București

Data publicării:
grigor dimitrov

Dimitrov a câştigat primul set la tie-break, apoi a mai cedat un singur game în setul al doilea. Scor final 7-6, 6-1 pentru noul campion de la Bucureşti.

Grigor Dimitrov a primit trofeul din mâinile legendarei Nadia Comăneci şi a fost aplaudat la scenă deschisă de susţinătorii prezenţi la arenele BNR - printre care şi mama sa.

Lukas, îmi pare rău, omule, ești un jucator experimentat, dar în primul rând ești un om extraordinar în afara terenului, acest lucru contează foarte mult, am avut un meci foarte greu cu tine astăzi, îți multumesc!”, i-a spus Dimitrov adeversarului său, la finalul meciului.

Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut în această săptămână, ați fost extraordinari. Încă o dată: felicitari, Grigor!”, a declarat cehul Lukas Rosol.

Pentru Dimitrov a fost al treilea turneu câştigat din carieră, după victoriile de la Stockholm, din 2013, şi de la Acapulco, din acest an. Succesul de la Bucureşti i-a adus bulgarului un cec în valoare de aproape 78 de mii de euro şi 250 de puncte ATP.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri