TRANSFERURI U.CLUJ - PETROLUL. Alți doi fotbaliști au fost audiați de procurori

Data publicării:
17122012 202 20fotbalisti 20audiati-39151

Sebastian Cojocnean nu se poate bucura pe deplin de vacantță. A fost nevoit să discute cu procurorii DIICOT despre transferul său de la „U” Cluj la Petrolul. Cojocnean a fost citat ca martor în dosarul în care Florian Walter este urmărit penal sub acuzaţia de delapidare a clubului Universitatea.

„Am vrut să rămân, însă vedeți și dumneavoastră ce este la Cluj, forțat nu am fost de nimeni. Nu mi-a luat nimeni mâna să semneze cu mâna mea”, a spus Sebastian Cojocnean.

Transferul la Petrolul s-a dovedit un fiasco pentru fostul jucător al Clujului, care vrea să plece de la Ploiești.

„Aștept să-mi reziliez contractul, să-mi plătească banii, să ne strângem mâna și fiecare își vede de drumul lui. Așvrea să plec undeva afară, dacă mă ajută Dumnezeu, daca nu în Liga 1”, a adăugat el.

Chiar daca a bifat doar 14 minute in tricoul Universității Cluj, Ionut Neag a ajuns și el la DIICOT pentru a explica transferul la Petrolul.

„M-a întrebat ce i-a întrebat pe toți, detalii. Tot ce am făcut eu de când am venit la „U” Cluj până am plecat la Ploiești. Am considerat că este bine să plec la Ploiești”, a mai spus jucătorul.

Valoarea prejudiciului adus clubului ardelean în urma trecerii celor 15 jucători la Petrolul este estimat la 11 milioane de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri