Trei suporteri ai Petrolului au fost audiaţi după incidentele cu jandarmii, de la Ploieşti

Data publicării:
177330 177330 fani petrolul fortele de ordine 1

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, maiorul Leonard Dragomirescu, aproximativ 150 de suporteri dintre cei peste 1.300 care au revenit duminică seara la Ploieşti, după ce au fost întorşi din drum, înaintea meciului cu Steaua, ca urmare a violenţelor din localitatea Domneşti, au refuzat să părăsească zona în care au fost debarcaţi din autobuze, respectiv în apropierea hotelulului Prahova, informează Mediafax.

Ulterior, suporterii au mers în centrul municipiului Ploieşti, în zona Casei de Cultură a Sindicatelor, unde au aruncat spre jandarmi „cu bolovani şi orice alte obiecte contondente pe care le-au găsit în spaţiul public”, a precizat Leonard Dragomirescu.

În urma violenţelor, mai mulţi jandarmi au fost loviţi de pietre, iar doi dintre ei au primit îngrijiri medicale de la echipajele de ambulanţă, fără a fi transportaţi la spital.

Incidentele violente de la Ploieşti s-au produs cu puţin înainte de miezul nopţii şi au durat aproximativ trei sferturi de oră. În urma lor, trei suporteri au fost audiaţi la sediul Poliţiei, fiind suspectaţi de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Maiorul Leonard Dragomirescu a precizat că Jandarmeria face cercetări pentru identificarea celorlalţi participanţi la violenţe, pe baza înregistrărilor video făcute la faţa locului, după identificarea agresorilor urmând să se ia măsurile legale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri