Trei zile de doliu național în Portugalia după moartea lui Eusebio

Data publicării:
eusebio tanar

Vestea decesului lui Eusebio i-a lovit pe portughezi la primele ore ale dimineţii. Fanii au mers la stadionul Da Luz şi au aşezat flori la picioarele statuii care îl întruchipează pe legendarul atacant al Benficăi Lisabona.

„Am venit să văd muzeul și s-a întâmplat această tragedie, pentru noi este o mare tristețe. Sunt fan al Benficăi dintotdeauna, sunt foarte trist, dar viața merge înainte”, a declarat unul dintre fanii veniți la stadion.

Şi foştii coechipieri au fost marcaţi de vestea pe care şi-ar fi dorit să nu o primească niciodată.

Eusebio a fost o figură națională și internațională, lumea va fi în doliu, pentru că am pierdut nu numai un jucător excepțional, dar și un om excepțional. Am avut o relație foarte bună timp de mulți ani, am jucat multe meciuri împreună, și cred că am pierdut o parte din mine odată cu acest mare prieten”, a declarat Antonio Simoes, fost jucător la Benfica și fost internațional portughez.

Cei mai cunoscuţi conaţionali ai lui Eusebio au reacţionat pe site-urile de socializare. „Eusebio va fi veşnic. Odihnească-se în pace!” - a fost mesajul lui Cristiano Ronaldo.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Consider că este nemuritor în mintea noastră. Nu a fost doar o mare inspiraţie, ci şi o persoană importantă în ceea ce priveşte valorile, principiile şi trăirile fotbalului, chiar şi după finalul carierei” - a postat şi antrenorul lui Chelsea, Jose Mourinho.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri