„Tricolorii” trag la sorți cine să ia tricoul lui Messi

Data publicării:
messi-1

„Tricolorii” trag la sorți cine să ia tricoul lui Messi

Ciprian Marica va ajunge la 69 de selecţii în cazul în care va evolua marţi seară în amicalul cu Argentina. Dacă va înscrie în poarta elevilor lui Alejandro Sabella, atacantul lui Getafe ar putea urca pe locul al patrulea în ierarhia golgeterilor naţionalei, în locul lui Viorel Moldovan.

Abia aștept. Sunt dornic să joc la echipa națională, îmi era dor. Îmi e dor de fiecare dată când mă întorc sub tricolor”, spune Marica.

Arena Naţională se anunţă arhiplină la a şasea întâlnire dintre Argentina şi România. Sud-americanii au câştigat cele trei amicaluri până acum, dar tricolorii au o victorie şi o remiză la Cupele Mondiale din 1990 şi 1994.

Emoții sunt la fiecare meci, cu atât mai mult la un meci cu Argentina. Cu Messi pe teren, cu siguranță e ceva special”, afirmă Bogdan Stancu, jucătorul lui Genclerbirligi.

Una dintre marile probleme ale tricolorilor este cine va face schimb de tricouri cu Leo Messi. Până la urmă, însă, fotbaliştii de la naţională au găsit o soluţie ca să nu se supere nimeni.

Va trebui să tragem la sorți în vestiar cine să-i ceară tricoul lui Messi, cu siguranță nu voi alerga pe teren după el”, spune Bogdan Stancu.

Lionel Messi va juca pentru a doua oară la Bucureşti. Prima dată s-a întâmplat în 2012, în amicalul Dinamo - FC Barcelona.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri