Sari la conținut

TURNEUL CAMPIOANELOR. Simona Halep - Eugenie Bouchard, astăzi la Digi Sport 2

Încep emoţiile pentru Simona Halep. Jucătoarea noastră va debuta la Turneul Campioanelor astăzi, în direct la Digi Sport 2, împotriva lui Eugenie Bouchard. Va fi al treilea duel între cele mai tinere jucătoare din competitiei. Precedentele două partide au avut loc tot în acest an. Românca s-a impus la Indian Wells, iar jucătoarea din Canada şi-a luat revanşa în semifinala de la Wimbledon.

Andrei Pavel și Ion Țiriac au lăudat-o pe Bouchard, în emisiunea Așii Tenisului, care va fi în premieră pe Digi Sport 2, azi, de la 18:45.

E foarte important pentru Simona primul meci, pentru că a avut o perioadă mai dificilă în ultimul timp, să prindă încredere. Bouchard, după mine, Simona ar trebui s-o bată pe Bouchard, dar și ea e foarte rea și încrezătoare, vine din spate”, a spus Andrei Pavel, la „Așii sportului”, de la Digi Sport.

Mie îmi place extraordinar de mult Bouchard. Cineva a învăța-o pe fata aia de la absolut bun început. Se mișcă extraordinar pe teren, are o poziție de lovire aproape ca Borg, de fiecare data este aproape în poziție perfectă”, a spus Ion Țiriac, la „Așii sportului”, de la Digi Sport.

Primul meci din grupa Simonei va fi însă cel dintre liderul mondial Serena Williams şi Ana Ivanovic. Campioană en-titre, americanca de 33 de ani conduce cu 7 la 1 la întâlnirile directe cu jucătoarea din Serbia.