Turneul de la Paris. Simona Halep debutează astăzi, în direct la Digi Sport 2

Data publicării:
Simona Halep - Facebook-1

Simona Halep a mai participat de trei ori la turneul de la Paris, dar a fost eliminată de fiecare dată în primul tur. Ajunsă pe locul 10 în lume, românca îşi propune ca în acest an să se oprească cât mai departe.

În primul joc, Halep o va avea ca adversară pe franţuzoaica de origine sârbă, Kristina Mladenovic. Halep îl poate răzbuna pe Horia Tecău, care a fost învins de Mladenovici în finala de dublu-mixt de la Melbourne.

Simona este o jucătoare extraordinară. A demonstrat-o anul trecut, când a câștigat cele 6 titluri. Ea joacă foarte bine în prezent, a facut pasul în top”, a spus Kristina Mladenovic

Simona Halep a început să lucreze la Paris cu noul său antrenor, belgianul Wim Fissette.

„Pe teren merge bine treaba și sper să avem rezultate bune împreună. Deocamdată nu am semnat niciun contract, săptămâna aceasta va urma decizia finală”, a spus Simona Halep.

Simona Halep are şanse de a urca încă o poziţie în clasamentul WTA, dacă se va impune în Turneul de la Paris. Românca este la doar 270 de puncte în spatele ocupantei locului 9, Angelique Kerber.

Dacă va trece cu bine de primul tur de la Paris, Simona Halep o va avea ca adversară pe Andreea Petkovici. Nemţoaica a câştigat fără emoţii meciul cu Bojana Jovanovski. Alize Cornet, Daniela Hantuchova şi Carla Suarez Navarro s-au calificat şi ele în turul al doilea.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri