Turneul de tenis de la Roland Garros. România va avea şase jucători pe tabloul principal

Data publicării:
VICTOR HANESCU-Mediafax Foto-Andreea Alexandru-3

La masculin, România va avea un singur reprezentant, după ce Adrian Ungur a fost eliminat în turul trei al calificărilor de americanul Steve Johnson, scor 6-3, 6-4. 

În turul întâi, Victor Hănescu nu va avea o misiune prea grea, el urmând să-l întâlnească pe australianul Bernard Tomic, care este clasat cu doar 8 locuri mai sus în ierarhia ATP.

Pe tabloul feminin vom avea cinci reprezentante. Monica Niculescu o va întâlni pe Suedeza Johanna Larsson, numărul 65 WTA.

Cea mai bine clasată româncă, Sorana Cârstea, va fi cap de serie numărul 26. Ea o va întâlni în turul întâi pe a 41-a jucătoare a lumii, olandeza Kiki Bertens. 

În turul doi am putea avea un meci între românce, pentru că Niculescu ar urma să o întâlească pe Sorana Cârstea, în eventualitatea că ambele vor trece cu bine de prima rundă.

Semifinalistă la Roma, Simona Halep o va întâlni pe Carla Suarez Navarro, din Spania, care este cap de serie numărul 20.

O altă jucătoare din România, Irina Begu, va avea şi ea o adversară din Peninsula Iberică, Silvia Soler-Espinoza.

Cea de-a cincea reprezentantă a ţării noastre, Alexandra Cadanţu, mai are de aşteptat până când va afla numele adversarei. E va întâlni o jucătoare venită din calificări.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri