Un egal cât un eşec

Data publicării:
sport 20fcbihor-54304

Achiziţiile de prima ligă făcute în această iarnă de FC Bihor nu au obţinut decât un singur punct în disputa cu CS Mioveni. Argeşenii au fost o nucă greu de spart pentru Marian Pană care şi-a dorit enorm victoria împotriva fostei sale echipe, dar în final a trebuit să se mulţumească cu remiza. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 14, din penalti. Ţoca a faultat în propriul careu şi Dragalina l-a executat sec pe Pogacsics cu un şut pe jos, în partea dreapta. Bihorul a alergat după egalare, dar aceasta a venit abia în repriza secundă. În minutul 51, Cristi Bud a reluat cu capul pe spate de la şase metri şi a înscris peste Octavian Popescu, ieşit neinspirat.

„Am încercat dar din păcate nu am reuşit să ducem jocul foarte periculos spre poarta adversarului ca să-l punem în dificultate. A fost o oarecare dominare, dar una peste alta eu zic că rezultatul este echitabil şi noi trebuie să ţinem capul sus", a declarat Marian Pană la finalul jocului, vizibil dezamăgit.

Mioveniul a reuşit să de-a peste cap primul obiectiv propus de Pană, 12 puncte în primele patru etape.

„Încă o dată s-a adeverit că nu e bine să vorbeşti înainte de a juca, aviz amatorilor. Noi am venit, am lăsat capul jos, am respectat adversarul şi ne-am făcut treaba, şi am obţinut un punct. Puteam obţine mult mai mult", a spus Alin Chiţa, antrenorul Mioveniului.

Nici Luceafărul Felix nu a avut mai multă şansă în această primă etapă a returului, învinsă în deplasare, scor 2-0, de FC Argeş.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri