Un fan înfocat al lui Ronaldo și-a ucis prietenul, susținător al lui Messi

Data publicării:
ronaldo messi

Scena s-a derulat într-un apartament de la periferia oraşului indian Mumbai, unde cei doi tineri, de origine nigeriană, sărbătoreau ziua de naştere a unuia dintre ei.

Conform inspectorului de poliţie Kiran Kabani,  Obinna Michael Durumchukwa - fan al lui Messi- enervat de poziţia prietenului său, care îl prefera pe Ronaldo, a aruncat cu un pahar de sticlă înspre acesta, dar nu l-a nimerit, iar obiectul s-a spart după ce s-a lovit de perete. Imediat, susținătorul portughezului a luat de jos un ciob de sticlă de pe jos și şi-a atacat prietenul, provocându-i răni la nivelul gâtului. Durumchukwa a decedat, în urma loviturilor.

Alertată de vecini, care au auzit scandalul izbucnit în apartamentul alăturat, poliţia a sosit la faţa locului, arestându-l pe Nwabu Chukwuma (22 de ani), care este acum acuzat de o crimă comisă chiar de ziua lui de naștere.

„Discuția despre cel mai bun fotbalist din acest moment a cauzat incidentul”, a declarat inspectorul de poliție Kiran Kabani.

În acest weekend, Cristiano Ronaldo a marcat patru goluri în victoria cu 7-1 a lui Real Madrid contra Celtei Vigo, iar Messi a înscris de două ori în victoria cu 4-0 obținută de Barcelona pe terenul lui Eibar.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri