Un turist a filmat accidentul lui Michael Schumacher. Imaginile nu au fost încă date publicităţii

Data publicării:
schumacher-ski

Imaginile sunt analizate în momentul de faţă de către procurori şi nu au fost date publicităţii. Ziarele franceze spun că momentul accidentului ar fi fost filmat de către un turist german, aflat în vacanţă la Meribel.

Acesta a spus că a văzut un om care schia cu viteza de aproximativ 20 de kilometri pe oră şi s-a lovit de stânci. Ulterior el şi-a dat seama că este vorba de Michael Schumacher.

Declaraţiile acestui nou martor ar putea fi foarte importante în anchetă, susţin jurnaliştii francezi. Până acum,au apărut doar imagini de după accident, când Michael Schumacher a fost transportat cu un elicopter la spitalul din Grenoble, unde este internat şi acum.

Vineri, când Schumacher a împlinit 45 de ani, o echipă de anchetatori s-a deplasat la spital, pentru a-l audia pe fiul fostului pilot de Formula 1 şi pe un prieten al său, care au fost martori ai accidentului.

Michael Schumacher a fost operat până acum de două ori, dar starea sa nu s-a ameliorat. Potrivit unui medic german, fostul campion ar putea fi menţinut în comă indusă chiar şi două-trei săptămâni. Acesta avertizează că, în cazul în care leziunile creierului sunt prea mari, el ar putea rămâne în stare vegetativă.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri