Ungaria - România, rezultat final 0-0. „Tricolorii” pierd primul loc în grupă

Data publicării:
55e93d8195f9cfa303000000

 

Actualizare 23.35. România a terminat la egalitate, scor 0-0, partida de la Budapesta contra Ungariei. În urma acestui rezultat tricolorii coboară un loc în grupa F, fiind depășiți de Irlanda de Nord. Irlandezii au câștigat, scor 3-1, partida disputată în deplasare în fața naționalei Insulelor Feroe.


Actualizare 22.35. Fluier final al primei reprize în partida dintre Ungaria și România.


Actualizare 20:00. Echipa de start a României: Tătărușanu - Papp, Dragoș Grigore, Chiricheș, Raț - Prepeliță, Hoban - Adrian Popa, Sânmărtean, Torje - Keșeru.


România pare favorită, cel puțin pe hârtie în disputa de la Budapesta, fiind aflată pe locul 7 în clasamentul FIFA. Ultima victorie maghiară în meciurile directe s-a înregistrat în urmă cu mai bine de 34 de ani. Pe 13 mai 1981, în preliminariile Cupei Mondiale din Spania - 1982, maghiarii câștigau cu 1-0 la Budapesta, grație unui gol marcat de Fazekas, amintește digisport.ro.

După șase meciuri disputate, România e lider în grupa F. Tricolorii au acumulat 14 puncte, cu 3 peste fotbaliștii maghiari și au doar un singur gol primit. Reușita i-a aparținut ungurului Dzsudzsak, cel care a marcat din lovitură liberă în disputa tur de la București.

România și Ungaria s-au întâlnit de 25 de ori până acum în istorie iar palmaresul este favorabil gazdelor de azi. Maghiarii au câștigat de 12 ori, șapte partide s-au încheiat la egalitate în timp ce România are doar șase victorii.

Anghel Iordănescu are o singură absență importantă pentru disputa din această seară. Selecționerul nu va putea conta pe închizătorul Mihai Pintilii. Fostul jucător al Stelei este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene și va reveni probabil în primul 11 la disputa cu Grecia.

ECHIPE PROBABILE:

Ungaria (4-2-3-1): Kiraly - Fiola, Juhasz, Guzmics, Leandro - Toszer, Elek - Stieber, Nemeth, Dzsudzsak - Nikolic

Antrenor: Bernd Storck

România (4-2-3-1): Tătăruşanu - Papp, Chiricheş, D. Goian, Raț - Prepeliţă, Sânmărtean - Ad. Popa, Chipciu, Torje - Keșeru

Antrenor: Anghel Iordănescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri